Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 7 / 0
Strzykawka lub pipeta
Mi pipeta po jakimś czasie się topiła od giebla, dlatego lepsza chyba ta 1, opcja.
  • 906 / 36 / 0
Z kolei jeśli chodzi o strzykawki, to może rozpuścić się skala, szczególnie w tych tańszych. Ale miałem na to sposób, zamiast kupować kolejne to nacinałem nożykiem interesujące mnie wartości.
297 dni czystości (05.01)
  • 712 / 83 / 2
Mnie się za to po pewnym czasie zaczął przycinać tłoczek. Mówię o insulinówkach.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 13 / 0
07 maja 2017Sinnis pisze:
Z kolei jeśli chodzi o strzykawki, to może rozpuścić się skala, szczególnie w tych tańszych. Ale miałem na to sposób, zamiast kupować kolejne to nacinałem nożykiem interesujące mnie wartości.
hahaha mialem to samo az zwatpilem i sobie pocialem co 0,1 ml pompke 2ml :d ale i tak trzeba bedzie kupic kilka na zapas bo to taniowe groszy
  • 143 / 7 / 0
06 maja 2017twoFOx1572 pisze:
Strzykawka lub pipeta
Mi pipeta po jakimś czasie się topiła od giebla, dlatego lepsza chyba ta 1, opcja.

Tylko strzykawka najlepiej 2ka
  • 226 / 7 / 0
14 maja 2017Rojek pisze:
Tylko strzykawka najlepiej 2ka
Mimo wszystko pipeta bardziej przystępna poza domem - szybciej i mniej przypałowo.
  • 257 / 5 / 0
07 maja 2017Sinnis pisze:

tak bardzo to %-D robię tak samo. Nacinam tylko 1 wartość 1,5ml.

Jest też inny sposób, który stosuje.
Koszt pompki to 20gr.
Kupujesz 50 za 10 zł i co 2-3 dni wrzucasz i bierzesz nowa :cheesy:

Strzykawka to jedyna bezprzypalowa opcja, a dlaczego? Ano, wiem że wychodzę na 2h? Pije g przed wyjściem, biorę jedną strzykawke, za 1h pije i powrocie znowu.
Wychodząc na 3h biorę 2 strzykawki i pije co 1h.
W razie kontroli przez pałkarzy grzecznie wyciągam strzykawke, mówię że mam cukrzycę, a to jest insulina. Działa za każdym razem, w ten sposób uniknalem już kilka razy przypału ^_^
@twoFOx1572 a z pipety to jak się wytłumaczysz? Że jesteś chemikiem i wracasz z laboratorium? %-D
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 7 / 0
26 maja 2017Grippin pisze:
@twoFOx1572 a z pipety to jak się wytłumaczysz? Że jesteś chemikiem i wracasz z laboratorium? %-D
Hahah coś w tym jest. Ewentualnie "pipetą uzupełniam płyn w epapierosie" i buteleczka to właśnie ów płyn. :D
  • 184 / 9 / 0
Mozna brac giebla inaczej niz pijac go?
I drugie pytanie mix z 3cmc?
Jak zly watek, przeniescie.
Nowicjusza w tej kwestii zadowoli 20ml na tydzien ? I z czym go najlepiej laczyc, sam wykreca morde, jest smaczny, a moze nie?
Czekam na info, sporo jest tych stron,jak ktos bedzie mial czas odpowiedzeic, bede wdzieczny.
Fajna substancja, po opiniach dochodze do wniosku, ze cos w sobie ma,kojarzy mi sie z jakas kreskowka z dawnych czasow haha ;) :D
  • 25 / 1 / 0
Czy 20ml starczy to zależy od cb weź na pierwszy raz z 0,8 ml po 1,5h weź 1 ml i sprawdź jak na cb działa. Jeśli chcesz przez cały tydzień chodzić z bananem na twarzy i podniesionym libido to 20 ml nie starczy ... ;D

Słyszałem o jakiś kapsułkach żelatynowych ale nie próbowałem... A pić to tylko z wodą cytrynową :) zawsze robię zapas dużej zgrzewki bo nie chce mi sie latać co chwile do sklepu, próbowałem z colą i zwykłą wodą ale nie polecam ...

a o mixy mnie nie pytaj, jedynie łączyłem z alko
Uwaga! Użytkownik Badoo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".