Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Można je zredukować do zera, siła umysłu, również prowadząc się nierozsądnie.
Heh, taki mój masochizm wytrzymać udało mi się 3h.
Nie polecam tego uczucia uczucia podkurwienia gdy po 3h ignoruje się zespół niespokojnych nóg i wogle wszystkiego i poruszając myszką, spokojnieee i powoli, marzy się o ataku epilepsji XD
Wniosek jest taki że do odzyskania władzy umysłu potrzeba albo mocno zdeterminowanej niezgody psychicznej albo uświadomienia i poszukiwania na własną rękę dalszych elementów układanki.
Wbiłeś na drugi level z mojego save. Uświadomiłeś sobie czucie trzewne nieuświadomione XD Resztę szukaj sam. Może teoria nawet i do Cb nie pasuje, ale masz już jakiś start.
Tako rzecze Zaratustra XD
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.