GBL/GHB - skutki prozdrowotne
Moderator: GABA
Indyjskie Polowanie Na Charas
Do produkcji haszyszu można używać wielu metod, ale charakterystyką tego pochodzącego z Malany było to, że wycierało się go z rośliny wyłącznie rękami, bez użycia żadnych rozpuszczalników, ani zaawansowanych technologicznie rozwiązań. Taki haszysz określa się właśnie jako charas. Ze względu na prostotę tej metody, charas zyskał w Indiach, Pakistanie i okolicznych regionach wielką popularność.Już nie ma dzikich plaż, na których zbierali kokainę…
Tekst piosenki Ireny Santor mówił o bursztynach, ale w ostatnich tygodniach na francuskich plażach wybrzeża atlantyckiego trwała gorączka zbioru… kokainy; wyrzucanej na brzeg przez oceaniczne fale.FajnieJest pisze:G jest swietne na rozne przyziebienia i grype. Szybciej sie zdrowieje, albo choroby w ogole nie tykaja czlowieka.Potwierdzam. Odkąd znam G (2 lata) nie chorowałem ani razu, a zwykle przeziębienie chwytało mnie co najmniej dwa razy w roku.
Nie trzeba nawet jakoś specjalnie często pić. Ostatnio (3 miesiące? Może mniej...) raczej sporadycznie pijam i nie zachorowałem, a była to ta część roku, gdzie chorobę zawsze miałem gwarantowaną.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Co o tym myślicie? Jednak to jest mocna chemia więc myślę , że potrafi zapierdolić beztlenowce , ja przez całą średnia szkolę ważyłem 65-70 przy 190 , wszystko mnie swędziało i w ogóle chujowo wyglądałem cały blady i jebały mnie ostre lęki zresztą gdzieś jest post na forum , nie dawno odkryłem GBL + do tego zacząłem ćwiczyć i brać mietka to w ciągu 2 miesięcy mam 85 ( nie ukrywam nie czysta masa mięśniowa ale u mnie to była niedowaga więc teraz wyglądam git , a walczyłem z robakami całe życie i to gówno wracało , a teraz moim zdaniem to sprawa g , który pomógł na dobre
Na czacie siedzi 120 uczestników Wejdź na czata