ODPOWIEDZ
  • 169 / 1 / 0
No właśnie. Dorobiłem sie w nocy, broniąc sie przed kradzieżą, trzech szwów nad prawą powieką %-D tydzień półtorej i rana sie zagoi, a nie mam czasu zeby isc do lekarza na sciaganie. :'( z tego co pamietam to wyciaganie nie boli, wiec mysle ze zrbie to samemu.

Jak myslicie, moge sam?

Wiem pewnie glupie pytanie, albo nie ten dział..
  • 2362 / 28 / 0
Możesz
BS
  • 351 / 8 / 0
Pewnie, spirytus sal., watka, cążki, ciach po węzełkach i już.
  • 327 / 4 / 0
A czy przypadkiem nie mozna sobie czegos uszkodzic jak sie robi takie rzeczy samemu? Jakies moze zakazenie albo cos. Ja w sumie mialem szwy "na dupie" wiec samemu chocbym chcial to bym nie dal rady, a przyznam ze bolalo calkiem mocno, z tym ze to bylo wlasnie w takim miejscu.
  • 2362 / 28 / 0
Jeśli rozetniesz nić zamiast wyrywać ją w całości ze skóry to nic sobie nie zrobisz
BS
  • 169 / 1 / 0
Amplifa pisze:
Jakies moze zakazenie albo cos..
trzeba pamietac o odkazeniu ranek i sprzetu :finger: no i mniej wiecej wyczuc czy sie szew wychodzi bez oporu :) opinia mojego wykladowcy profesora-lekarza :yay:
  • 191 / 5 / 0
Ja bym się bał, bo można coś zjebać %-D Ale są tacy, co to robiąm, więc jest to możliwe jak najbardziej:]
  • 1 / 1 / 0
mi szwy z głowy zawsze wyjmuje wujas, nigdy jeszcze nie byłem na zdjęciu w szpitalu. Polecam pomoc rodziny!
  • 2878 / 21 / 0
rotfl, regularnie?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1951 / 14 / 0
jak ja miałem szwy na ręce, to kompetentny pan doktor przy wyjmowaniu zostawił mi 4 zielone nitki w ciele. dopiero jak zeszły strupy, a dalej swędziało, to wyczułem że pod skórą mam coś twardego. więc dawaj, igłą zrobiłem dziurkę i wyciągałem skubaństwa. na szczęście tylko dwa tak miałem. A pozostałych dwóch po prostu nie zauważył %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.