Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 7 / 0
Siemanko. Mam pytanie, wie ktoś czy leżąc (w ciemnym miejscu, szczelnie zapakowane) orzechy nutmegu tracą swój potencjał?
Posiadam całe orzechy zakupione z MO jakoś na początku roku, do dziś leżały i właściwie o nich zapomniałem. Zastanawiam się, czy będą miały nadal swoje działanie.
Wiem, że rzeczy naturalne - zmielone - tracą swój potencjał dość szybko. Jednak mam nadzieję, że jeśli są całe, to będą i działające.
Ile najdłuzej przechowywaliście nutmeg który nie stracił w tym czasie swojego potencjału?
  • 40 / 13 / 0
Ja kiedyś znalazłem w szafce 2 orzechy sprzed jakichś 2 lat i działały równie dobrze co świeżo kupione, a z tego co pamiętam nie były nawet w nic zapakowane tylko sobie leżały luzem.
  • 29 / 7 / 0
To dobra wiadomość w takim razie. :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".