Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 204 / 1 / 0
Ol'Dirty Bastard

Jak wieść gminna niesie "Przyczyna śmierci pozostała nieznana aż do 15 grudnia 2004. W jego żołądku znaleziono worek kokainy. Ostateczna autopsja wykazała, że zabiła go śmiertelna mikstura kokainy i środków przeciwbólowych Tramadol."

PIMP C

"Koroner Ed Winter podał, że bezpośrednią przyczyną śmierci był zanik przepływu powietrza przez drogi oddechowe podczas omdlenia wywołanego mieszanką kodeiny i prometazyny - składników syropu i leków zażywanych przez rapera."

rapujesz? bierzesz depresanty? ten wątek moze być o tobie %-D
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Nie jestem raperem i jeszcze nie umarłem. Ale coś tam się nagrało ;P

Jak umrę to możecie mnie wpisać. Zresztą pewnie już niedługo.

P.S.
Wielu ludzi roka umarło przez depresanty. Ale to gówno prawda - ludzie nie umierają od depresantów tylko przez złych ludzi, którzy chcą wszystko zmienić w ich życiu na siłę. Niektórzy nie dają rady i...

...

A niektórzy po prostu przegięli.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2008 przez c0deine, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
też niebawem przyjdzie na mnie czas .

jestem bardziej niz pewien , ten świat nie jest mój , powinnem urodzić sie jako wolny ptak a nie człowiek.
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
DJ Screw - przedawkował kodeinę i metamfetaminę.
Big Moe - zmarł na atak serca, jednak bez wątpienia do jego śmierci przyczyniło się picie "lean'u" (jak ktoś nie wie o co chodzi - http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=17391, ogólnie kodeina + prometazyna).

Polecam jego freestyle: http://youtube.com/watch?v=2DfI0Xab0U8.

Hehe, też w życiu trochę nagrałem (choć dopiero zaczynam ;F) i również napierdalam kodę, pewnie dołącze kiedyś do tego zacnego grona.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2008 przez khabarakH, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
Też mi zaszczyt przekręcić się od takich gówien...A ja nie rapuje tylko slucham i pierdole nie chce dołączyć do tego zacnego grona.Chociaz jak napierdalam non stop hel iv, to to raczej jakieś ryzyko jest...
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Żaden zaszczyt przekręcić się od takiego gówna, jak i od żadnego innego. Zaszczyt dołączania do nich polega na tym, że byli to genialni raperzy, legendy.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: solaar24 »
genialni raperzy? legendy??? - chyba na swoim kwadracie...
  • 168 / 2 / 0
kurwa solaar nara
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: solaar24 »
haha - pierwszy album -" City of Syrup' in (2000); the title a nod to Houston's reputation for drinking codeine-laced syrup... on to sobie wszystko zaplanował - BIG MOE - rest in peace :)))
  • 273 / 1 / 0
jest taki raper w polskim andergrandzie - solar, hehe
w sumie alko spija bez opamietania, wiec jego obecnosc w galerii to kwestia czasu ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.