Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Tolerancję mam sporą, od dwóch lat biorę 4-6 mg bupry dziennie, okresami majkę tak w ilości 100 -150 mg, Oxy poniżej 100 mg nie robiło na mnie wrażenia...
Nie odpiszę ci, nie wiem, i tak już czekasz trochę to poczekasz jak ktoś wykwalifikowany ci napiszę, ALBO po prostu przejrzyj temat, powyciągaj trochę wniosków, rusz głową ALBO dołączaj do zgonów jak chcesz.
Póki co, psikłem dwa razy na jedną dziurę, raz na drugą i fajnie jest, ale nie jakoś za mocno... Przed kolejną aplikacją wstrzymam się kilka godzin i poczekam, może rzeczywiście mi ktoś coś więcej napisze...
Skręty po nich są koszmarnie intensywne i pojawiają się w skrajnie krótkim czasie.
Do tego jeśli przyjmujemy je dożylnie to bez wenflonu żyły będą zajechane na amen w krótkim odstępie czasu.
Po za tym zbyt krótki czas trwania highu, nieopłacalny deal
Uwielbiałem tą używkę, ale faktycznie wiele razy miałem problemy z oddechem.
W sumie dawno nie brałem f-fenta i już psychicznie jest lepiej ale uzależnia potężnie, uzależnienie psychiczne ciągnie się miesiącami, fizyczne jest mocarne ale krótkie.
Dobrze że jest nielegalne. Wygrałem dalsze życie.
Zresztą w sprayu do noska też ktoś pisał iż pełne działanie objawiło się po 7 min.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.