Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Tolerancję mam sporą, od dwóch lat biorę 4-6 mg bupry dziennie, okresami majkę tak w ilości 100 -150 mg, Oxy poniżej 100 mg nie robiło na mnie wrażenia...
Nie odpiszę ci, nie wiem, i tak już czekasz trochę to poczekasz jak ktoś wykwalifikowany ci napiszę, ALBO po prostu przejrzyj temat, powyciągaj trochę wniosków, rusz głową ALBO dołączaj do zgonów jak chcesz.
Póki co, psikłem dwa razy na jedną dziurę, raz na drugą i fajnie jest, ale nie jakoś za mocno... Przed kolejną aplikacją wstrzymam się kilka godzin i poczekam, może rzeczywiście mi ktoś coś więcej napisze...
Skręty po nich są koszmarnie intensywne i pojawiają się w skrajnie krótkim czasie.
Do tego jeśli przyjmujemy je dożylnie to bez wenflonu żyły będą zajechane na amen w krótkim odstępie czasu.
Po za tym zbyt krótki czas trwania highu, nieopłacalny deal
Uwielbiałem tą używkę, ale faktycznie wiele razy miałem problemy z oddechem.
W sumie dawno nie brałem f-fenta i już psychicznie jest lepiej ale uzależnia potężnie, uzależnienie psychiczne ciągnie się miesiącami, fizyczne jest mocarne ale krótkie.
Dobrze że jest nielegalne. Wygrałem dalsze życie.
Zresztą w sprayu do noska też ktoś pisał iż pełne działanie objawiło się po 7 min.
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek
Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.
Kilkanaście tysięcy butelek wina i 270 kilogramów marihuany
Trzy osoby podejrzane o przemyt ponad 270 kilogramów narkotyków ujęli wielkopolscy policjanci - podała we wtorek KWP w Poznaniu. Szacunkowa wartość przejętych narkotyków to 12 mln zł.
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.