Fu-F; Furanyl-Fentanyl
Moderator: Opioidy
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Czangwej pisze: @oxan+1
Po co robić coś innego? Jest to wbrew zasadom technologicznym. ANPP jest bardzo tanie i trzeba wykorzystać ten półprodukt do granic możliwości. 1 lipca b-F idzie się jebać i co bedą chcieli ludzie? Wszystko co ma w nazwie fentanyl, bo większość wiary nie wie nic na temat chemi, farmacji itp.
Liczy sie $$$. Ciekawe kogo obchodza jakies cpuny, ktorych nigdy sie na oczy nie zobaczy. Liczy sie handel, zysk i obrot, a nie koncowy odbiorca i co zrobi z tym produktem.
Antynarkotykowe reality show
Festyny, kolonie i pogadanki – tak wygląda w Polsce profilaktyka antynarkotykowa. Jerzy Afanasjew rozmawia z dr. Agnieszką Pisarską z Zakładu Zdrowia Publicznego Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie.11-latek nie żyje, 13-latka trafiła do szpitala. "Wdychali dezodorant"
Tragedia w Jeleniej Górze (Dolnośląskie). 11-letni chłopiec nie żyje, a jego 13-letnia kuzynka trafiła do szpitala. Z ustaleń policji i prokuratury wynika, że dzieci wdychały kupiony wcześniej dezodorant.to ile to będzie działać? 5 minut?
wolna molekula
#mops
Nie wiem czemu tak spiąłem zadek, naćpany pewnie byłem. Ale chodziło mi o to, że nikt 'na górze' nie dostrzeże, że polityka delegalizacji doprowadza do wprowadzania coraz bardziej niebezpiecznych substancji na rynek.
Sorry za offtop.
Na czacie siedzi 125 uczestników Wejdź na czata