Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 205 / 1 / 0
Jak to jest, w Paryżu? Niedługo będę tam jechał do znajomych ( nie ćpają) pracować. Teraz pytanie ciężko dostać dobra bake lub haszysz? Interesuje mnie też amf. Jakby ktoś z tych okolic odpowiedział był bym bardzo wdzięczny.
  • 107 / 1 / 0
Jeśli chodzi o Paryż - to kiedy byłem tam na 2tyg na wakacjach, wystarczyło wejść do pizza hut, żeby wyjść z dwoma pozytywnymi rastuchami i zajarać z nimi blanta.. oferowali mi też jaranie, ale odmówiłem. hasz dostać jest bardzo prosto, nie ma z tym problemu.
  • 849 / 42 / 0
W Paryżu nie kołowałem, ale na południu nie było z tym kłopotu. Francuzi ostrzegali mnie przed żandarmerią, która nie jest zbyt tolerancyjna dla palaczy konopii.
  • 332 / 38 / 0
We Francji nie ma problemu z dostaniem zielska. Kolega mieszkał przez 3 lata na przedmieściach Paryża, mówił że pod blokiem codziennie stali murzyni i sami oferowali. Towar dobrej jakości zarówno ganja jak i hasz.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 205 / 1 / 0
Po ile mniej więcej tam chodzi to? Żebym wyjebki na ojro nie dostał ;-)
  • 1169 / 16 / 0
Roznie mordo, ja kupilem sztuke haszu (w tej sztuce to ze 3 g bylo, a taki kurwa kosior. Jednobuchowiec miazdzyciel) za 20 ojro.
Palilismy we 3 cala wycieczke 3 dniowa, gdzie jeszcze kazdy z nas wzial po 5g palenia z polski (w sumie 15) a skonczylo sie juz 1 dnia w nocy.
Stafik mają wypierdolony francuzi.
Chodz fakt faktem, ze kolezka wraca taki zajarany i mowi "mam cala torbe trawy za 15 euro, no chlopaki spokojnie ponad 5 g", po czym pokazuje a to jakies kurwa zielone gowno wymieszane w przyprawami.
Kupował od arabów w Paryżu ;d
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Słyszałem o sprzedawanym bez recepty Tussipaxie, który to jest mieszanką 150mg metylomorfiny lub etylomorfiny bodaj i 150mg kodeiny na opakowanie. KIedyś dostałem od kumpla jedną paczkę, pięknie zgrzała, stare dobre czasy <3 Zastanawiam się jak to jest, to naprawdę jest tam sprzedawane bez recepty? :D Jeśli tak, to to pewnie raj dla opiatowców i miejsce, do którego się udam czym prędzej.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 849 / 42 / 0
Masz przecież wszystko w temacie o aptekach za granicą. Bez recepty. metylomorfina to kodeina.
  • 1876 / 23 / 0
Jesli chodzi o DXM to nie oplaca sie z tego co wiem to nie maja w tabletkach tylko w syropie nazwy nie pamietam ale wychodzi 6 euro za 250 mg DXM.
  • 2 / / 0
A jak tam u nich z szałwią? Gdzie szukac?

Niedługo się do francji wybieram, jako że w polsce szałwia jest teraz praktycznie nie do dostania to chciałem spróbowac ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.