Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 255 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
Mialem wizje materi , widzialem struktury , czego? moze czasteczki powietrza nie bylo to do konca symetryczne byl to swego rodzaju zlepek przedmiotow kotre widzialem w dniu np wystajaca reka ze sluchawek ktora zamieniala sie w drzewo z liscmi wlasnie takimi jak wyzej kolega podal liscie sie ciaaaagly az zaczely sie zlewac w plame w ktorej odbijaly sie bliskie mi osoby.Czasami (musze byc bardzo "zmeczony") moge te wizje dlugo podtrzymywac a innym razem tylko jakas fajerwerka mi sie rozplywa i kapie zostawiajac smugi.Czy moze to byc objaw jakiegos pojebania czy poprostu za duzo medytuje przy zielonym !
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
zmień dilera

chyba ze ci zostalo po jakis mocniejszych psychodelikach, może tak być
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
:kawa: & :skret: o n l y
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2009 przez onaJegoMac, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arm »
fraktale są w moim kale.
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Nauczy mnie ktoś obsługi tego programu, co pill podał link do niego?
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Program jest intuicyjny bardzo :) 10-15 minut i znasz podstawy. Jak poświęcisz więcej niż 3 godziny i pokombinujesz z grafiką to Ci cuda wyjdą
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 370 / 13 / 0
Nie fraktale, ale też obrazek.

PYTANIE: czy ktoś miał wizuale bardzo przypominające te? Chodzi o efekt przy nakładaniu się fal (interferencja) - czy przy dużych dawkach to występuje?

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 7 / 0
Oj, nie zauważyłem tego tematu. Ja uwielbiam fraktalki i lubię je kontemplować! A tutaj galeryjka z moimi fraktalkami 3D (Mandelbulber) http://en.wikipedia.org/wiki/Mandelbulb

Mandelbrot's Worlds - galeryjka
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.