Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
ODPOWIEDZ
  • 144 / 8 / 0
Siema. W tym roku nowa uprawa pomidorów. Odpowiadając na pytania, bo długo nie było mnie na forum: z poprzedniego indoora wyszło około 100G, wszystko już dawno przepalone. Plan na teraz - 5x Fast Easy Skunk na out, 1 noname na out. Na indoor 1 Chronic Thunder i 1 Cookie Kush. Teraz przesiadłem się na panel LED 45W, box ma 45x45x130. Tym razem użyłem mylaru zamiast białej farby. Ziemia to Biobizz LightMix, nawozy to Biobizz Trypack (biogrow, biobloom, topmax). Zainwestowałem też w duży termometr z higrometrem :liść:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12431 / 2418 / 0
Dobrze wiedzieć, że nie siedzisz, bo Twoja poprzednia fotorelacja urwała się naglę i bez happy ending : )
Ja do tej pory palę jeszcze zbiór z poprzedniego sezonu (właściwie to wypaliłem może 1/3), ale outdoor to inna bajka.

8 krzaków w boksie 45x45x130?? Jestem ciekawy, jak to będzie wyglądać za 2 miesiące : )
  • 967 / 242 / 0
Jeszua
Przecież w boxie dwa zostają ;)
Niezły industrialny klimat z tymi łańcuchami ;)
  • 144 / 8 / 0
:liść: Niebiescy panowie się mną nie interesują, jak każdy na tym forum nie mieszkam w Polsce :D Na wentylatory 2 wiatraki komputerowe, zasilacz ze sterownikiem obrotów. Na zewnątrz wentylatorów aluminiowa giętka rura, pod kątem 45°, "skarpeta" z filtra węglowego nałożona na rurę, zasypana węglem aktywnym. Na drzwiach uszczelki samoprzylepne. Po raz kolejny fajnie się zapowiada
  • 144 / 8 / 0
Zdj
  • 144 / 8 / 0
Nowe fotki, indoorki przesadzone, jeszcze tydzień i wrzucam 5 krzaczków na miejscówkę. Narazie muszą się trochę pocisnąć edit: fotki nie chcą się przesłać
  • 144 / 8 / 0
Zdj
  • 62 / 6 / 0
Tak z ciekawości: dużo wyłożyłeś $ za te ledy? Widziałem panel o takiej mocy za coś około 150 pln i wydaje mi się to podejrzanie tanie. xD

Jeśli ktoś poza autorem, jeszcze raz wstawi w tym wątku zdjęcia swoich krzaków to postaram się o bana, a nie warna
Fatmorgan
  • 12431 / 2418 / 0
^
Jestem za - jeśli ktoś czuje potrzebę dzielenia się fotkami własnych roślin, niechaj założy fotorelację, lub wstawia w jakimś ogólnym wątku typu outdoor 2020 (jeśli to out).

Widzę, że spoko idzie i nawet pH ziemi wskazuje idealną wartość.
Good luck - tylko dokończ tym razem, bo wszyscy czekają na wynik - ma być dope on the table i koniec : )
  • 1443 / 74 / 0
Zainwestuj w świetlówki, albo LEDy do doświetlania od boku. Przy takich wymiarach i niewielkiej mocy LEDa na pewno się przydadzą. Możesz kupić w zwykłym sklepie, byle miały temperaturę koło 6500 Kelvinów na wzrost i 2700 na kwitnięcie.
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.