Ja do tej pory palę jeszcze zbiór z poprzedniego sezonu (właściwie to wypaliłem może 1/3), ale outdoor to inna bajka.
8 krzaków w boksie 45x45x130?? Jestem ciekawy, jak to będzie wyglądać za 2 miesiące : )
Przecież w boxie dwa zostają ;)
Niezły industrialny klimat z tymi łańcuchami ;)
Jeśli ktoś poza autorem, jeszcze raz wstawi w tym wątku zdjęcia swoich krzaków to postaram się o bana, a nie warna
Fatmorgan
Jestem za - jeśli ktoś czuje potrzebę dzielenia się fotkami własnych roślin, niechaj założy fotorelację, lub wstawia w jakimś ogólnym wątku typu outdoor 2020 (jeśli to out).
Widzę, że spoko idzie i nawet pH ziemi wskazuje idealną wartość.
Good luck - tylko dokończ tym razem, bo wszyscy czekają na wynik - ma być dope on the table i koniec : )
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.