ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kopernik_OG »
co do "Smoke raportu" to smiało moge sie juz wypowiadać pisałem wczesniej ze zbiory był na raty co by sie w jakis sposób uchronic przed posiadaniem "niczego" tzn sciałem najpierw dwie rośliny które jeszcze nie były gotowe ale tylko po to zeby tam zawsze cos miec jak by moja wspaniała maska która jest ze mną od lat i dodaje mi mocy nagle nie stanęła po drugiej stronie i nie zawinęła mi wszytkiego bueheh.
Konkret - baku kopie bardzo dobrze tzn wbijam zaskurniaka (czyt. Przoda ) i pale z ziomem i gdy juz sie wszytsko wypali to nie wiem ocb? a gdy nie wiem ocb to w ocb zawijam . Naprawde w tym roku jest dosyć dobry upierdalacz pomimo tego ze znaczna część jest zapylona sam się dziwiłem dlaczego tak.
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
Ten rok jest dla mnie niezykły. Juz po zbiorach jestem więc dołączam ostatnie zdjęcia jest ich mało i jakosc nie najlepsza bo nie miałem czasu na nie ale widac chociaż cos jest i jak to wszystko wygląda. Te zdjęcia sa z tamtego tygodnia dokładnie to ze środy

[ external image ][ external image ][ external image ][ external image ]
[ external image ][ external image ][ external image ]

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
Zas te zdjęcia sa z wczoraj juz przymorozek dopadł roślinki nie miałem czasu isc po nie wiec musiałem zrobic to tak późno ale mam nadzieje ze będą mocniejsze niz te które juz wczesniej zebrałem. Nie mam zbyt wiele czasu jak go znajde to siąde i co napisze tmy czasem znikam do nauki ->

[ external image ]
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TOKYO »
Brawo Koperniku :)masz piekne boby.I ja bym sie pochwalił swoimi budsami tylko niemoge skołowac cyfrzaka ale to zrobi predzej czy pozniej.
Uwaga! Użytkownik TOKYO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: konradts »
Mikolaju-gratuluje i zycze smacznego.
zapewne to wiesz,ale na wszelki wypadek polecam zrobic czekoladke z parunastu giecikow tego ptasiewgo mleczka ;) bedzie znakomita...
te budziki sa naprawde tak biale jak na tym
http://img162.imagevenue.com/img.php?im ... _346lo.JPG zdjeciu?

edyciatko bikos of zle wklejony link
edit2
przepraszam za tego Mikolaja;)cos mi sie pojebalo po skunku.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2006 przez konradts, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 158 / / 0

nieco lampa błyskowa podkręciła kolor biały a teraz jedynie siedze i palę Jointy :D
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mustang »
Napisz czego użyłeś w czasie uprawy.
Np. NAWOZY
i wypisz jakie
NASIONA
i wypisz gatunki, ilość i z kąd brałes (sklep jaki)

i KOSZTA
mniej wiecej ile wydałeś na nasiona, i nawozy

To mi by bardzo pomogło w planowaniu mojego pierwszego siania ktore planuje na sezon 2007
Może wezne z ciebie przykład na outdoor '07 :)

Dzięki.
Uwaga! Użytkownik mustang nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
dokładnie poczytaj całego threada znajdziesz wszystko
Wydałem nie wiele saletra amonowa która wystarcza na wiele lat i biohumus który kosztuje cos koło 5 zł + doniczki itp. góra 100zł :D a wróciło sie ! i to jak ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.