Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
Odebralem paczke. Kolor jak by to powiedziec zolto limonkowy? Naprawde niewiem jak to opisac :D
Narazie poszlo tylko troszke w nos na badanie uczuleniowe. Gryzie troche ale nie tak jak 3-fa.
Postaram sie cos skrobnąć puzniej.

23 mar 2013, 10:51 / scalono - surv

substancja slabiutka. podnosi troche samopoczucie. spida daje bardzo malo. po przerobieniu 0.5g i paru piwkach poszlem normalnie spac
  • 481 / 15 / 0
Dodam, że moim zdaniem 2-FMC z obecnego sortu jest i tak słabsze od tego słabego 3-FMC.
Król Jest Tylko Jeden
  • 2428 / 90 / 0
Ooo może w koncu ktoś wie jaka jest inna nazwa 2-FMC ? Chodzi mi w tym sensie co 4-FMC (Flefedron) i 3-FMC (flufedron) bo kurwa od kilku miesięcy menczy mnie ciągle ta głupota... %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Glówne efekty zażycia 2-FMC to:
- suchośc w ustach
- drżenie mięsni
- wzrost temperatury ciała
- przyśpieszenie akcji serca i wzrost cisnienia

innych efektów brak

przy cenie ok. 40 zl za 1g
nic tylko zamawiać ;}
Uwaga! Użytkownik Myuiop nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6192 / 439 / 12
Fajny ten keton. Zjadłem gram w parę dni, wszystko doustnie - dawki 50-100mg, ale często dorzucane. Daje pozytywnego kopa do roboty, i chyba trochę serotoninowo działa, bo zejście ma lekko bardziej depresyjne, niż pentedron i spółka.

Dawkowanie specjalnie zaniżyłem, ale myślę, że przy 250mg p.o. naraz może nawet jakaś euforia wystąpić. Zamówię więcej wkrótce, to się podzielę spostrzeżeniami. :)
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1167 / 13 / 0
surv jestes pewny ze dostales 2-fmc? Jaki kolor miało?
  • 766 / 136 / 6
Moje jest delikatnie zielonkawe, za jakiś czas konsumpcja.

Scalono - Lotnik

Dawka 50mg w nos poziomem dopaminy dorównuje podobnej lub nieco niższej dawce bufedronu. Mniej jednak noradrenaliny, przez co w moim przypadku wystąpił skromniejszy zestaw nieprzyjemności, które odczuwam przy bufedronie/pentedronie. W przypadku 2-FMC:
- bezsenność, bez benzodiazepin ciężko zasnąć te 4h po aplikacji, potem z górki
- delikatne rozdygotanie na początku
- moczopędna substancja, jak większość stymulantów
- żre nos, poleciała mi krew; ohydna, czerwona posoka
Zejścia nie czuć, ketonowym zwierzem nie jestem, dawkuję ostrożnie i suplementuję co trzeba. Znajoma mi osoba zjadła 50mg w bombce i mówiła, że do nauki za dużo, zbyt wielki nieogar. Może należy obrać tą drogą?

Proszę moderację o scalenie postów
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 834 / 11 / 0
Re: 2-FMC
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Modyfikowany Bigos pisze:
Ooo może w koncu ktoś wie jaka jest inna nazwa 2-FMC ? Chodzi mi w tym sensie co 4-FMC (Flefedron) i 3-FMC (Flufedron) bo kurwa od kilku miesięcy menczy mnie ciągle ta głupota... %-D
Może: 2-fluorophenyl-1-2(methylamino)-propane-ketone? Fluefedron? ;-)
A może po prostu: karboksylowa pochodna fluoroamfetaminy 2-podstawiona? :P
  • 96 / 1 / 0
sniffem poszło ok 200mg, jedynie poprawa samopoczucia, może lepiej oral? Biały sort
  • 1893 / 182 / 0
Cudow po tym ketonie sie nie spodziewam. Szukam czegos co nakreci fizycznie, bez euforii, cos w strone metiopropaminy czy etylofenidatu. Setka sniffem przyniesie taki efekt? Cena kusi.
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.