Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 371 / 9 / 0
nooo i właśnie jestem na FMA :) 150mg zadziało bosko, euforia na wysokim poziomie, coś pięknego :) 150mg to w sam raz dla mnie :) speed rewelacyjny nienachalny chęć gadania, czuć serotoninke, super skupienie aż chce się wszystko robić :D oczy normalne leciutko powiększone, cięzko się skumać ze cos sie brało... widać wzorki na jednolitych powierzchniach :O jak widać zacząłem wcześnie, zobaczymy czy pod wieczór da rade zasnąc pozdro ćpuny :gun:
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 2 / / 0
Siemanko, jestem tutaj nowy i mam do was pytanie.
Kiedys lekarz przepisał mi leki trittico cr 75, czy nada sie to na zjazd po 4-fma? z ketonami i amfetaminami mam juz troche doczynienia, a sam trittico działa na mnie lajtowo, ale jak jebłem 5 to zasnąłem momentalnie , ludzie niektórzy twierdzą że trittico to coś w stylu benzo.
Chodzi mi o to czy cos takiego jest bezpieczne na zejściu po amfetaminach.
Prosze o pomoc:)
Elo
Spoiler:
  • 5299 / 104 / 0
Ciężko przynajmniej mi powiedzieć, jak zareagujesz po zapodaniu leku na kończącym swoje działanie specyfiku z gatunku research chemicals. Osobiście jestem zdania, że należy uważać przy takich kombinacjach i jeślis bardzo ciekawy to winieneś zaczynać od małej dawki leku. Co prawda nie wygląda ten miks by miał jakieś niebezpieczne interakcje, niemniej to jednak lek a rcki nie są przebadane. dopóki ktoś nie stestuje to nie wiadomo jak to będzie, a i nawet jeśli ktoś to nadal nie wiadomo jak będzie w Twoim przypadku
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2 / / 0
Dziekoweczka za rade:) Jednego wrzuciłem, i zrobilo sie lepiej :)
Ogólnie wolę benzo ale z braku laku dobre i takie trittico :D
Zobaczymy jutro, Pewnie głowa będzie napierać :)
Na przyszłość gdybbyście sie spotkali z tym trittico to powiem wam ze najlepiej go pod jezyk bo po połknięciu całej wchodzi 2-2,5 h.
Wrzucił bym jeszce jednego ale nie chce przedobrzyć :)
Spoiler:
  • 1472 / 26 / 0
Możliwa jest po tym psychoza amfetaminowa ?

Wszyscy wiedza jak adłem benzofurnany i miałem wypraną serotoninę zle sie czułem ale po tym miałem coś co pasuje do psychozy amfetaminowej szmatę jadłem 2 razy w życiu więc porównania nie mam

zjadłem na imprezie 350 mg przez 3 dni miałem wielkie problemy ze snem i przez te 3 dni czułem się śledzony,nie chciałem z domu wychodzić bo dziwne uczucie miałem jak szedłem choćby na zakupy
  • 1857 / 66 / 80
Tak, jest możliwa. Może nie dokładnie taka sama psychoza jak po amfetaminie ale bardzo podobna może z łatwością wystąpić.
  • 371 / 9 / 0
mnie od wczoraj od 11 do teraz trzyma jeszcze ta stymulacja, oczywiście nie zmrużyłem oka przez calutką noc :) okropnie się łapy pocą non stop... A i jeszcze miałem niesamowitą susze w ryju przez cały ten czas, dopiero teraz jako tako ustaje
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 2 / / 0
koniczek, ile jebłeś :)?
Spoiler:
  • 371 / 9 / 0
wcześniej pisałem że 150mg :P strasznie długo to trzymało jak nie macie 3dni wolnego to nawet nie podchodźcie :D
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 18 / / 0
Po testach smiem twierdzic ze sniff i oral inaczej dzialaja, Oral 250 w bombce, peak 5/10 min 15 min fajna euforia lecz szybko schodzi, leka stymulacja, lzejszy efekt, wieksze ilosci w bombce = wieksza euforia lecz nie wydluza to jej czasu, zadowalajace dzialanie do 40 min, a za to 300 mg sniff niezle juz wygniatal, lekkosc ciala, wizuale, na 2/3 h starczy1l, mocny wystrzal po sniffie to cos jak po zarzuceniu wiekszej ilosci mefa, tylko w inny desen, bez tej empati po 6 h poszedlem spac spalajac dobrego lolka
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".