Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
brałem 100mg 4fma na czysto i było bardzo pozytywnie, zrobiłem sobie miły ok. 2 godzinny spacer po okolicy.
myślałem o połączeniu tej ilości z ok 40mg MXE. czy ktoś słyszał o podobnych miksach? czy substancje nie będą się 'gryzły'?
  • 2428 / 90 / 0
Po jakiego chuja ,łączyć stymulanty z MXE ? niech mnie ktoś oświeci bo nie jestem w stanie tego pojąć :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6157 / 431 / 12
Ja połączyłem niedawno 100mg 2-FMA z 25mg MXE (jeszcze 200mg 4-MeMABP), ale MXE poszła w 8 godzin po pierwszej dawce 2-FMA. Myślałem, że zabije zwałę, tak jak to miało miejsce z ketonami, ale efekt co najwyżej mierny.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2428 / 90 / 0
Ma ktos pomysł jaka będzie odpowiednia dawka 4-FMA dla dziewczyny ? Powiedzmy ze raz na jakis czas cos zarzuci (metylon , brefedron , etkat ) Bo ja to sie kurwa boje doradzac przy tym %-D

Aaa zapomniałbym oczywiscie chodzi o orala :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6157 / 431 / 12
Ja bym dał sto, ewentualnie dorzucił pózniej.

Dobrze, że nie dopochwowo. %-D
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 984 / 5 / 0
znajomy szczur lab. polecał waporyzacje ;-)
głupio wyszło...
  • 410 / 8 / 0
a jakieś konkrety co do efektów?
  • 984 / 5 / 0
z relacji szczura wynika:
absolutnie odradzał sniff, tylko oral lub waporyzacja. Dawkowanie 300 sniff, ostry ból przez ok. 3 min. i natychmiastowe wejście, duży speed, czuć serotonine, czuć dopamine, po kilku godzinach dorzutki po 100-200 wapo, oral i sniff... Miłe zaskoczenie wystąpieniem wyraźnego efektu psychodelicznego gdy dawka sięgła 500-600 po ok 15 godzinach od pierwszej intoksykacji. Szczur bardzo sobie chwalił eksperyment, widzi zastosowanie na potańcówkach.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 274 / 3 / 0
0.5g na 3 po bufedronie branym okolo 2h wczesniej (jedna osoba nie brala bufa). z opisow osoby ktora nie brala bufa mozna powiedziec ze miala znacznie wiekszy poziom eufori. Jednak mimo wszystko bardzo charakterystyczne uczucie (nie bralem opiatow wiec moze to byc czysta bzdura ale opiaty kojaza mi sie z podobnym efektem) odprezenie, ogolnej ochoty zwolnienia(kolega opowiadal o swoich przemysleniach (wiec byla tez jakas rozkmnika) dotyczacych chceci ogolnego zwolnienia(gdzie ten speed?(kolega ktory to mowil bral wczesniej bufedron))) jednosczenie polaczonego z przyspieszeniem mysli, szczegulnie widoczne bylo odprezenie.Euforia i chec gadki tez nie byla zla ale do takiej milej gadki ogolnie. Nie mam zbyt dobrego porownania do innych substancji o tym profilu dzialania poniewaz amfetamina na mnie nie dziala (najprawdopodobniej ADHD...) po okolo 5,5h od bufedronu i 3,5h od 4fma dalej czuje fajna stymulacje i ogolne uczucie eufori oraz checi do dzialania.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2012 przez xtremich, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 141 / 4 / 0
Musze przyznac ze substancja jest dośc przyjemna. Stan przez pierwsze dwie godziny przypomina stan MDMA.Głowa kiwa sie do muzy i wszystko jest jakby pluszowe:) Potem to juz raczej fetowe pobudzenie i ciągła gadka. Moge smiało powiedzieć że jeśli miałbym wybierac miedzy zwykła amf a tym to zdecydowanie to wygrywa. Jest tylko minus tej substancji... Ponad 24 godziny po 250 nie mogłem zmrużyć oka. Tyle odemnie

scalone przez macki

chociaż chce tu jeszcze sprostować że na bezsennosc mogł mieć wpływ bufedron który to przyjełem ostatni raz ok godz 19
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.