Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
2C-B-FLY
Nieprzeczytany post autor: opak »
[ external image ]
2-(4-bromo-2,3,6,7-tetrahydrofuro[2,3-f][1]benzofuran-8-ylo)etanoamina
http://pl.wikipedia.org/wiki/2C-B-FLY

Testowałem w dawkach 10-20 mg , vbardzo przyjemna fenetylamina choć z 2C-B ma gówno wspólnego ( może ten sam lvl euforii ) .
Dużo euforii , bardzo klarowne myślenie i również bardzo specyficzne wizuale których nie spotkałem po żadnej innej fenetylaminie coś jak bardziej jebitne smugowanie obrazu ( dla przykładu czyste niebo , las a na niebie widze odbicie lustrzane drzewa , cos jak smuga tyle że nie znikała :P ) Czas działania jak dla mnie w sam raz . W klasyfikacji "najprzyjemniejszy psychodelik " 2C-B-FLY zajmuje scisłą czołówkę jak dla mnie .
Ostatnio zmieniony 27 marca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
  • 405 / 2 / 0
a jak z tym czasem działania?
  • 1876 / 23 / 0
Łooo teraz ześ panie zajebał :D Nie pamiętam ile peak trwał ja z tą substancją miałem do czynienia prawie 3 lata temu . Wiem że całość działania to było do 12-15h w tym peak mniej więcej coś koło 3-5h. Wiem że jeszcze bym jej spróbował , mojej dziewczynie tak ta substancja przypadła do gustu że całe moje zapasy czyli jakieś 100 mg wyjadła mi ( a jest bardzo wybredna jeśli chodiz o fenetylaminy ) :-D No i bardzo łagodny bodyload , praktycznie znikomy .
Próbowałem również raz w miksie z 2C-P i DOC ( zastanawiam się po chuj ) ale i tak bardzo synergiczne połączenie , tym bardziej że wszystkie 3 substancje działają długo.

Od długiego czasu zastanawia mnie o ile była by większa aktywność dla 2C-B-FLY-NBOMe
Również po czasie dochodzi do mnie jakie miałem szczęscie że dostałem 2C-B-FLY a nie Bromo-DragonFLY , niestety to były czasy że nawet nie sądziłem że taka pomyłka mogła by się zdarzy , a oczywiście testów od 1 mg nie robiłem tylko startowałem od 8 mg.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2011 przez opak, łącznie zmieniany 8 razy.
  • 992 / 25 / 0
Brzmi naprawdę kosmicznie :>
  • 168 / 11 / 0
2C-B-FLY byla najlepsza z fenek takze dla Ann Shulgin, wiec cos w tym musi byc, ze pasuje plci pieknej.
  • 6169 / 434 / 12
Czy 2C-B-FLY dzieli ze swoją alfa-metylowaną siostrą Bromo-DragonFLY efekty uboczne, np. wazokonstrykcję?
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 168 / 11 / 0
Ostatni raz tripowalem na tym jakos w wakacje i zadnych objawow wazokonstrykcji nie mialem, a to dziwne bo przed zarzuceniem FLYa zjadlem 3 kapsy z metylonem. Teraz pewnie bym mial...
  • 1876 / 23 / 0
Też nie zauważyłem wazokonstrykcji ani innych podobnych rewelacji :cheesy:
  • 3206 / 176 / 0
Przy tych rewelacjach co wy tu wypisujecie żałuję, że UK wprowadzi co innego zamiast 2C-B-FLY, którego nie ma i nie będzie nigdzie indziej :(
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
dobra wiadomość, jest szansa że zawita nieco na rynku po nowym roku ;)
na /ciach/ coś kombinują z /ciach/

bez rozmów o źródłach :) #czeslaw
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.