Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 5 / 0
[post][/post]nie, te piguly sa slabe. nie mam doswiadczenia sajko ale jakos wpadly 2 piguly w rece. zarzucilrm z kumplem wczoraj, efektu tyle co nic? jakies wyostrzenie kolorów a tak do zamulka i otepienie. ale jest na to patent, nie biore odpowiedzilanosci., ale przypalcie ziola pare odzin po zarzuceniu. wtedy zaczela sie jazda jakiej sie oczrkiwalem. tylko tez troche niebezpieczne bo robi sie paranoicznie ale mimo to fajne jazdy byly. zwiedzilem astral, nie wyobrazacie sobie ile w kosmosie jest gwiad, w tym doświadczeniu odkrylismy tysiace nowychh maleńkich obiektów, te gwiazdy ktore widzimy to jest moze pare procent. a najlepsze z bylo jak stalismy sobie przy ognisku, spojrzalem na palenisko a tu ognisko razem z drezwem, powoli podnisoslo sie na okolo metr, szrpnelo szybko w prawo i pozniej spokojnie opadlo na swoje miejsce. pieeekne :D
  • 49 / / 0
Zajebista substancja :)
Najpierw 10mg, potem 2 dorzutki po 5mg na festiwalu psytrance. Idealny lekki psychodelik bez dużego bodyloadu i wjazdu na cardio. Empatia poziom wysoki, odbiór muzyki klasa i nienachalne, piękne wizuale (można docenić wiele rzeczy:) ). Kompan banan na mordzie przez cały trip.
  • 1 / / 0
Tabletki z neta żółte po 10mg. Zarzuciłem 0,5 oral po 3 h 0,5 sniffem i zero efektów. Jak to jeść?
  • 3649 / 994 / 2
Z neta? Od kosmicznego wojownika? to powinny działać. Bierz na raz całą bez snifowania oral. Psychodeliczne fenyloetyloaminy potrzebują czasem więcej czasu na rozkręcenie się. Wnioskując po Twoim poście, może jeszcze zadziałało. Jak tak to napisz, a jak nie to napisz co brałeś przez ostatni tydzień ;)

neuro
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 610 / 29 / 0
Połówka 10 mg tabletki tzn. 5mg jest nieaktywne, albo bardzo mało aktywne. Ja zjadłem i 0 efektów więc nie ma co marnować towaru wrzucając taką ilość
  • 2222 / 377 / 0
od 'krokodyla' aktywne, a od reszty hujnia, tak?
  • 454 / 39 / 0
Czy jedna tabletka 10mg wywoła u kogoś, kto nigdy nie brał MDMA takie efekty jak Molly albo chociaż podobne? Głównie euforia i empatia
  • 3649 / 994 / 2
Tak. Wywoła. :-€

edit: ale z empatia moze byc gorzej
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 4994 / 851 / 0
Euforia imo jest silniejsza niż po Emce. Euforia po prostu rozwala od środka. Stymulacja także . Na balety z dobrą muzą dobry środek. Tylko ten wygląd pod wpływem, strach w lustro spojrzeć ......
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 762 / 37 / 0
gdyby ceny tych piguł zmalały, to bym wrzucił ze 20mg <3
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.