Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1397 / 88 / 2
Podbijam temat, bo jestem niezdrowo podniecony.Ktoś testował od Szwajcara kiedyś było na ich stronie.Czy temat umarł?Jeśli patrzą na sprzdaż ogrnialnego fenia to opinie mogą być względne, bo feni miał różną jakoś od producentów i recenzje są z dupy.Ja szukam czegoś jak benzo to może dobrze trafiłem.

scalono - detronizator

Wychodzi na testach narkotykowych bo jestem na metadonie?Ma podobny szkielet do Baclofenu to wątpie.

scalono - detronizator

Zaprawdę powiadam zajebiste to bierzcie o nie gadajcie.
action movie:gun:
  • 51 / 5 / 0
Fluorofenibut można kupić na allegro. Materiał jest bardzo dobrej jakości. Moc faktycznie powala, ponieważ zwykłego fenibutu FAA przy mojej tolerancji zażywałem i po 4g (sic!), natomiast tutaj zażyłem 1.2g (idąc trochę za tropem mojej wysokiej tolerancji) i było bardzo mocno i pozytywnie (niestety skończyło się nudnościami na drugi dzień). Płaciłem 290zł za 20g
adhibe rationem difficultatibus
  • 2 / / 0
Trochę zbyt podobny do zwykłego fenibutu, wbrew opisom, i też działa na mnie zbyt usypiająco, albo nie działa wcale, ale działanie minimalnie przyjemniejsze i nie ma takiej suchości w ustach, uczucia przeżerania flaków, jak fenibut HCL. Czas do wejścia też porównywalny z HCL. 300mg działa tak, jak trochę ponad gram HCL, lub niecały gram FAA. Teoretycznie powinien też mieć mniejszy fizyczny potencjał uzależniający niż fenibut wg niektórych opini, ale ciężko mi to stwierdzić, zwykły zawsze nudził mi się zanim zdążyłem się uzależnić, a od ponad tygodnia F-fenibut biorę prawie coddziennie. Podsumowując, jest to jakby lekko ulepszona wersja feniubutu, bez żadnych minusów względem niego, i dziwi mnie tak niska popularność.
  • 324 / 67 / 0
Jakie dawki zalecacie przy posiadaniu expa na benzo/prege lecz lecznicze dawki? Od jakiej bezpiecznie zacząć? Mam tego 10g
czas zwolnić
  • 322 / 31 / 0
@tramalowysong
Przy jedzeniu pregi, na mnie phenibut prawie nie działa. Gdzie normalnie 1g robi mnie ładnie, tak przy dawce pregi 150mg przez kilka dni, prócz tego, że zamuli to nic nie czuć magii z tego.
  • 4 / / 0
Próbowałem to brać na odstawienie orginału. Jak dla mnie ślepy zaułek bo można brać zamiast ale odstawienie będzie tak samo trudne.
  • 361 / 93 / 0
Uszanowanko,
Jako miłośnik fenibutu od lat, nie mogłem się powstrzymać gdy dostałem fluorofenia na testy.

Jako że zwykły feni ledwo mnie robi, mimo dłuższych przerw, uznałem że spróbuję 500 mg f-fenia.

Coś tam czuć z tyłu, jednak to nie to. Po dwóch godzinach decyduje się na kolejne 500mg.

Czuć wyraźne działanie przeciwlękowe. I w zasadzie na tym się kończy.

Na kolejny dzień ciężko oderwać się od toalety, zwieracze mają ciężko %-D

Może kiedyś do niego wrócę, na dziś dzień nie polecam.
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 92 / 53 / 0
Jak dla mnie, 4f-phenibut zjada phenibut na śniadanie już samym faktem że wchodzi 20-30 minut a nie 2-3 godziny, i też nie trzeba z pustym żołądkiem podchodzić do tego żeby sie normalnie wchłonęło. Nie żeby takie "głodzenie" się było jakimś wielkim problemem, no ale jednak.

Kiedyś zarzuciłem ok. 1,2 grama, (wg przelicznika 200mg 4f-pheni = 2,5g pheni), dla upamiętnienia tego ze kiedyś zjadłem 20g phenibutu, ale nie zdążył mnie dobrze klepnać bo zwymiotowałem %-D

Pierdolnęło mnie okrutnie, nastymulowało wręcz, az musiałem po domu pochodzić bo nie mogłem usiedzieć w miejscu. Jakoś po godzinie ten speed przestał być taka mocna, i weszła na dobre taka już typowa GABA B faza. Mocny efekt przeciwlękowy, niezła euforia, libido up jak po jakimś gieblu. Po 12 godzinach dalej czułem bombę. Mieszałem z alkoholem, mocno podbija.

Kiedyś mi coś mignęło na reddicie, jakieś badania, że 4f-pheni może byc neurotoksyczny. Wiadomo że jednorazowe zarzucenie czy tam parorazowe, aby sobie wpisać do CV jak w moim wypadku to tam raczej dużo nie napsuje, ale jednak jak ktoś zamierza to walić ciągle to mogą być problemy. Nie mowiac o fakcie że w ogóle z walenia nawet phenibutu ciągle ludzie nie potrafią wyjść, a co dopiero takiego monster pheni %-D
  • 142 / 20 / 0
Testował ktoś jeszcze tego fluorobuta czy tam fluoro-fenibuta(czy tam 4F-Fenibuta)
Na reedit czytałem że bardziej euforyczny od zwykłego fenibutu, krócej działa, i podobno… brak objawów odstawienia(Ewentualnie łagodne objawy)
Brzmi bardzo kusząco
Testowałem narazie bardzo małe dawki, jutro stestuje więcej, i pewnie dodam jakiś stymulant
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.