Co do łączenia SSRI i imao napisałem tutaj, nie róbmy burdelu.
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 07#p376407
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
xxxzzzxxx pisze: Ja biore fluo (bioxetin, 20mg rano) dopiero 3 dzień, więc zbyt wiele powiedzieć nie moge. Czuje się lekko pobudzony i mimo iż jestem uzależniony od kodeiny to mimo iż ostro zmnijszyłem dawki kody mam dobry humor. Normalnie po 300mg kody zapewne bym miał chujowy.
fluo to najgorszy wybór
jak ktoś chce probować słabszego ssri to sertralina
jak mocniejszego to paroksetyna
Mam tylko fluo i moklobemid.
Moklobemid chce sobie zostawić jak uda mi się wyjść z kody, bo wtedy depresja zamaskowana kodeiną wzrośnie zapewne ostro.
@Psychoaktywny, nikt mi tych leków nie przepisał, znalazłem je.
ps. biorę ANDEPIN - najtańszy odpowiednik ok 9zł.
Ja jestem poważnie zaskoczony bo biorę 10mg! fluo + 100mg 5htp od 13! dni. I co? A no właśnie powinno być nic, a dzisiaj jestem wyraznie gadatliwy i podniecony, jak na 150 sertraliny. Za dwa tygodnie mam zwiekszyć do 20 mg, moze akurat fluxa jest dla mnie? A to przeciez malenka dawka, juz wczoraj miałem poprawiony humor ale uznałem to za placebo. Ale dzisiaj to już na prawde czułem wyraźnie. Moze 5htp tak zadziałało? Chyba jak mam zamiar dalej na fluo leciec to musze se 5htp dokupic. Jeśli te 10 mg daje mi takie efekty to chyba za szybko z fluoksetynki nie zrezygnuje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.