Gargamel pisze: Papawer, jak chcesz brac antydepresanty to pewnie podjales decyzje o leczeniu. Jesli chcesz je brac, zeby wzmocnic kode to twoje dzialanie mija sie z celem. Wjebiesz sie bardziej, a potem nie bedziesz mial alternatyw leczenia. Ludzie, jak chcecie sie leczyc to nie cpajcie! Ja nie jestem idealny, sam cpalem kilka razy tramal na seroxacie, duzo benzo, troche siupy, ale teraz wiem, ze to bylo bez sensu. Codeine, do ciebie nic nie mam, ale sam przyznaj, ze twoje detoksy sa gowno warte. Co chwile zmieniasz opis nie cpam czegostam od jakiegos czasu, ze lepiej sie leczyc niz cpac, a potem piszesz na przyklad jakie to mixy zajebiste wychodza po zmieszaniu iMAO z koda (czego kazdy bal sie laczyc na poczatku). Sam duzo cpalem (teraz prawie wcale benzo, tramalu, kody, za toczesto ziolo) i robilem podobne (czesto ryzykowne) rzeczy, dlatego pisze to co pisze. Moze niektorzy sie zastanowia chwile zanim cos zrobia.
Teraz tylko będe papieroski palił.
Gargamel pisze: Papawer, jak chcesz brac antydepresanty to pewnie podjales decyzje o leczeniu. Jesli chcesz je brac, zeby wzmocnic kode to twoje dzialanie mija sie z celem. Wjebiesz sie bardziej, a potem nie bedziesz mial alternatyw leczenia. Ludzie, jak chcecie sie leczyc to nie cpajcie! Ja nie jestem idealny, sam cpalem kilka razy tramal na seroxacie, duzo benzo, troche siupy, ale teraz wiem, ze to bylo bez sensu. Codeine, do ciebie nic nie mam, ale sam przyznaj, ze twoje detoksy sa gowno warte. Co chwile zmieniasz opis nie cpam czegostam od jakiegos czasu, ze lepiej sie leczyc niz cpac, a potem piszesz na przyklad jakie to mixy zajebiste wychodza po zmieszaniu iMAO z koda (czego kazdy bal sie laczyc na poczatku). Sam duzo cpalem (teraz prawie wcale benzo, tramalu, kody, za toczesto ziolo) i robilem podobne (czesto ryzykowne) rzeczy, dlatego pisze to co pisze. Moze niektorzy sie zastanowia chwile zanim cos zrobia.
Jeszcze mi pałą zajebały te pierdolone skurwysyny.
"W morde jebane kurwy rozjezdżałbym walcem..."
A wiec stalo sie, zdecydowalem sie isc do psychologa bylem dzis pierwszy raz po rozmowie z nia i powiedzeniu na czym moj problem polega pani psycholog przypisala mi Seronil mimo tego ze jestem jeszcze nie pelnoletni, malo mi brakuje ale faktem jest ze niejestem a wiele osob tutaj mowilo ze Fluoksetyna mozna leczyc tylko osoby pelnoletnie.
Dzisiaj wieczorem zaczynam kuracje i bedzie to moje pierwsze leczenie jakimkolwiek Antydepresantem, mam przyjmowac codziennie wieczor 10mg.
Ale mam takie pytanie... Wiem ze podczas leczenia Fluoksetyna moge zapomniec o cpaniu wiekszosci rzeczy jesli chce zeby mnie to naprawde wyleczylo a mnie ciekawi z jakimi srodkami Fluo nie bedzie mialo slabszego dzialania. Moge normalnie palic MJ podczas kuracij? I czy po 3 tygodniach leczenia bede mogl w jedna noc konkretnie nazrec sie ecstasy i troche fety bo zbliza sie pewna impreza na ktura mam juz bilet i nie moge jej opuscic.
Fazobaniel pisze: Czas odkopac ten temat.
A wiec stalo sie, zdecydowalem sie isc do psychologa bylem dzis pierwszy raz po rozmowie z nia i powiedzeniu na czym moj problem polega pani psycholog przypisala mi Seronil mimo tego ze jestem jeszcze nie pelnoletni, malo mi brakuje ale faktem jest ze niejestem a wiele osob tutaj mowilo ze Fluoksetyna mozna leczyc tylko osoby pelnoletnie.
Dzisiaj wieczorem zaczynam kuracje i bedzie to moje pierwsze leczenie jakimkolwiek Antydepresantem, mam przyjmowac codziennie wieczor 10mg.
Ale mam takie pytanie... Wiem ze podczas leczenia Fluoksetyna moge zapomniec o cpaniu wiekszosci rzeczy jesli chce zeby mnie to naprawde wyleczylo a mnie ciekawi z jakimi srodkami Fluo nie bedzie mialo slabszego dzialania. Moge normalnie palic MJ podczas kuracij? I czy po 3 tygodniach leczenia bede mogl w jedna noc konkretnie nazrec sie ecstasy i troche fety bo zbliza sie pewna impreza na ktura mam juz bilet i nie moge jej opuscic.
Psycholog nie ma uprawnien na leczenie farmakologiczne.
Od jakiej dawki zaczynasz? Ile masz lat?
Jezeli zalezy ci na leczeniu radze zrezygnowac z tej imprezy...
A swoją drogą jak byś miał zbyt dużo skutków ubocznych, to pomyś z psychiatrą o Setalofcie ( lub Asertin) - sporo osob chwali.
Już wiem jaka dawka :-) przeoczyłam to.
Lat mam 17, mam po 3 tygodniach uzywania Fluo przyjsc na kontrole do pani Psycholog i ona powie co dalej...
Mam pytanie:
ile czasu musi minąć od ostatniej dawki fluoksetyny, by móc wziąć dxm (jakieś 650mg). Bo z tego co wiem w połączeniu z Seronilem bym się przekręciła. I ile czasu dxm całkowicie wydala się z organizmu, by móc znów zacząć brać ssri?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pippismoking.jpg)
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psychedelictherapy-1024x576.jpg)
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/brytyjski_turysta.jpg)
Brytyjski turysta wpadł w szał na lotnisku. Nagle z kieszeni wypadły mu narkotyki
Brytyjski podróżnik wpadł w szał na lotnisku na wyspie Phuket w Tajlandii. Nagle z jego kieszeni wypadły narkotyki. Został natychmiast aresztowany przez lokalne służby.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/bartoszyce.jpg)
Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej
42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/depenalizacja-marihuany-w-polsce.jpg)
"Legalizacja posiadania 15 gram marihuany na własny użytek to zły pomysł. Lepiej ją opodatkować"
Podobno ważą się losy ewentualnej liberalizacji prawa antynarkotykowego. Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany przygotowuje projekt ustawy, który być może dopuszczałby legalizację posiadania 15 gram marihuany na własny użytek. Rzecz w tym, że zgodę na procedowanie takiej ustawy musiałby wydać premier Donald Tusk. Tylko o co tu kruszyć kopię? Lepszym rozwiązaniem byłaby całkowita legalizacja tej używki oraz jej opodatkowanie niczym papierosy.