Terapia, psycholog? To nie dla mnie. A próbowałem. Pozostaje mi niwelowanie zaburzeń osobowości lekami, na ogół całkiem dobrze się to sprawdza. Ale dziękuję za troskę;)
Biore fluoksetynę jakies 4 - 5 tygodni.
Czy mogę łączyć ją z suplementem GABA z firmy NOW?
Pytałem psychiatry, ale on nie tego nie zna, jak stwierdził.
Przy okazji:
Na ten moment straszny leń w ciagu dnia. Zajadam guaranę, by nie leżeć w łóżku cały dzień.
Brak motywacji do pracy. Czy jest szansa, że ten leń się skończy, jak lek się rozkręci?
nie zakładaj osobnego tematu bez potrzeby @V44
Co do pytania o suplement to możesz, tylko nie wiem po co skoro GABA przyjęte w tej formie nie przekracza bariery krew-mózg.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.