Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1410 / 88 / 2
W DE z kumplami waliliśmy i jedno mogę wam powiedzieć jak weźmiesz mało to ogólnie się sprawdza rekreacyjnie, jednak to benzo wydaje mi się, że może mieć bardzo amnezyjny charakter.Widziałem po nich.Plus jest taki, że często cię ścina.No i chyba nie nadaję się do mieszania z deprsentami.Ja miałem tam tolerancje kontrola była.W DE sprzedają w aptekach jako Fluninoc i Rohypnol.Ten pierwszy bardziej się opłaca brać.To benzo to bardzo mocna sedacja nie ma takiego miłego profilu.
action movie:gun:
  • 356 / 98 / 0
Flunitrazolam to bardzo silny hipnotyk, jest to tylko kwestia dawki. W niskich działa przyjemnie rekreacyjnie a w większych kładzie na glebę wywołując kamienny sen. To benzo jest amnezyjne, tak jak wszystkie inne o takiej sile działania. Nie mniej jednak dla mnie jest w czołówce rc benzo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.