Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 430 / 26 / 0
Wszystkie są nielegalne, prawo analogowe.
  • 2657 / 559 / 0
21 czerwca 2018pampuk pisze:
Ktoś coś więcej o tej substancji. Była testowana? jakie działanie warte to czegoś??
Tak, po 7 latach piszę:

Dobra rzecz, głównie do uspania się w sytuacji kryzysowej. Nie trzyma długo, wzięty wieczorem zapewnia 2-4h snu. Wzięty na noc umożliwia gładki i przyjemny sen, lepszy niż po klonazepamie czy lorazepamie. Daje bardzo interesujące i realistyczne sny, co jednak mogło być pokłosiem zażycia mocnej tryptaminy w dniu testu. Przede wszystkim nie klepie w czerep jak wymienione apteczniaki, a w połączeniu z niedługim działaniem umożliwia wstanie bez mocnego przyjebania, zero niemiłych efektów i zmuły. Dawkowanie 0.25-0.5mg wystarcza, powyżej 1mg bym nie wchodził.
0.5mg zapewnia efekt podobny jak coś pomiędzy 0.75 a 1mg klonazepamu.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 184 / 17 / 0
Kupiłem sobie to ostatnio i jestem bardzo zadowolony. Tłumi lęki mimo wysokiej tolerancji i nie usypia aż tak bardzo jak niektóre inne benzo RC. Przez jakiś czas mój faworyt
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.