Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 187 / 7 / 0
22 lipca 2024Ćbvn pisze:
Ogarniam w pracy po nocce na fu, mimo że nie mam już nic w worku, pytanie czy po flubro też ogarnę... Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc, koledzy 💚💚

Doświadczenie na tego typu maszynach mam kilku letnie i czuje się w pracy jak ryba w wodzie, lecz wolę wiedzieć, na co się piszę.
Nie rób tak, po prostu.
  • 2302 / 396 / 0
Jeżeli przelicznik jest taki sam jak bromazepamu to 4 mg to jest mała ilość.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 12 / 0
Siemanko. Co myślicie o mixie tego z DCK? Lub z kratomem?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2392 / 654 / 0
Co jest wg was silniejsze : 1 niebieska tabletka flubromazepamu ( nie pamietam ile to ma mg ) czy 1 zielona tabsa klonazolamu - 0.6 ??

w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
  • 2392 / 654 / 0
Ile czasu to 3ma ?? [ proszę scalić]
  • 5801 / 1194 / 43
26 lipca 2024WujekMorda pisze:
Co jest wg was silniejsze : 1 niebieska tabletka flubromazepamu ( nie pamietam ile to ma mg ) czy 1 zielona tabsa klonazolamu - 0.6 ??

w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
Zazwyczaj sprzedawają to w dawkach 8 mg.
Według mnie klonazol bije na głowę wszystko.
Kiedyś kupowałem go w blotterach po 0,5mg.
Bo bałem sie tabsów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2392 / 654 / 0
Potwierdzam. Po 8mg Flubromka sie czuje naprawde przyjemnie i czilowo zaś po 0.6 clonazolamu padłem do snu i zerwał mi się film xD
  • 444 / 13 / 0
@WujekMorda działa dlugo, 24h spokojnie, o ile się nie mylę to jakoś 48h
  • 2392 / 654 / 0
ja pierdole co za kosmiczny narkotyk ten flubromazepam. zjadłem ok 10 tej i cały czas czuję działanie z takim samym natężeniem.... A mówią że klony i alpra to szczyt benzo-góry-lodowej !!! Mylą się !!! Taki clonazolam i flubromek to są dopiero Benzo-Potwory xD Nie dziwię się że są zbanowane i nie dostaniemy ich na recke.
  • 3 / / 0
Witam, specjalnie przypomniałem sobie hasło na maila by coś napisać o tej substancji. Od stycznia biorę benzo, na początku afobam, potem Xanax, potem bromazolam i teraz zamówiłem sobie flubromazepam. Stosuje bromazolam 3-6mg dziennie wieczorem na sen i lęki. W piątek o 18 wziąłem 8mg tego gówna, 0 fazy, na drugi dzień (wczoraj) czułem się jak na zwale cały dzień i dopadały mnie lęki, dzisiaj jest niedziela, obudziłem się dalej w takim samym chujowym stanie.. szczerze odradzam i dziwię się, że ktoś to poleca i bierze dawki po 30mg... A propos, czy mogę dzisiaj wziąć choć jedną tabletkę bromazolamu 3mg? Czy będę żyć? Chce zniwelować te flubro, chce się normalnie przespać.. proszę o odpowiedź
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.