Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
dawkowanie 100-500mg wg mo(swego czasu), ale dawki myśle można zawyżyć, gdyż podają tak, aby było full bezpiecznie i nie mieli przypałów. Najbardziej wytrawni snifici mieli olbrzymie problemy z pea donosowo, tego się nie da poprostu w ten sposób zapodać bo Ci oczy wylecą przy wiekszych dawkach :D
  • 2 / / 0
hedowiec2 pisze:
300mg ilex 13:1 + 0,5 mg PEA - od takich dawek zacznę próby, mile widziane wskazówki, rady :)
Z mariuhuaną ,albo kawą/kofeiną działa. (0,5/1g PEA)
  • 761 / 13 / 0
Jaka jest trawłość PEA w roztworach? Rozumiem, że najlepszy był by spirtol/IPA/metanol.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 5 / 0
Znalazłem, że bilobalid (ginko biloba) jest naturalnym inhibitorem mao-a jak i mao-b. Posiadam jakiś suplement zawierający ekstrakt po 80mg per pill. Ktoś coś na temat tego ile bym musiał wyszamać tego suplementu i do tego jaką dawkę PEA aby było czuć działanie?
  • 3898 / 238 / 13
To nie aktywuje oralnie fenetyloaminy. Może związane jest to z brakiem oddziaływania na MAO w układzie pokarmowym, w każdym razie nie da rady - do tego tylko harmaloidy, moklobemid, selegilina...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 456 / 14 / 0
o jakim kakale mowa? rozumiem ze nesquik odpada
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
Pewnie o 100% kakao, naprzykład DecoMorreno

Ale krypciocha, 50$ od producenta za reklamę na hajpię proszę :D.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 349 / 4 / 0
Próbował ktoś PEA z Rhodiolą?

Gdzieś czytałem, że działa...
Zamawiam i sam spróbuję :D
Scalam. dsn
Nie no w koncu mam hordenine i z tym to zmiksuje...
  • 349 / 4 / 0
50mg hordeniny po 15 minutach 500mg PEA - nic nie czuje

100mg hordeniny po 15 min 750 PEA - lekkie wyostrzenie ale prawie nic dalej

200mg hordeniny plus po 15 min 1500 PEA - czuje mocno - spidowo, ale tez taki ucisk w głowie, ani to przyjemne ani nie przyjemne. No i trwa tak godzine moze ciut dluzej.

Średnia substancja
  • 327 / 4 / 0
Od tygodnia jade na moklo 600mg dziennie. Okolo 2h przed wrzuceniem PEA zjadlem jeszcze 300mg dodatkowe i sam nie wiem ile tego PEA bylo ale powiem ze wyjebalo mnie z butow na okolo 1h. Zasnolem bo czulem sie tak zajebiscie i tak mnie zmulilo, jak dla mnie w dzialaniu lepsze niz koda i mak. Serce zwolnilo bardzo mocno, przyjemnosc na kazdym kawalku ciala, lekkie mrowienie i uczucie jakby bog mnie kochal. Szkoda ze tak krotko trwalo, ale i tak nie jest zle, oby miec tylko PEA w kapsulkach zeby nie czuc tego zjebanego smaku i mozna spokojnie cpac :D Po skonczeniu dzialania nie ma checi na dorzutke.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.