Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
A skąd my mamy to wiedzieć? Tylko Ty znasz swoją tolerancję. Naprawdę byś pierdolnął tyle ile by ktoś tutaj napisał? XD
Mam nadzieję, że jego znajome ćpuny znają podstawy reanimacji.
@nieoszukujsiee Zastanów się 150 razy...
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Jakby to porównać... pochodne morfinianu i ogólnie ten szkielet znany z opium to te substancje można porównać do benzo a fentanyl do neuroleptyków. Obie grupy substancji uspokajają, działają nasennie i częściowo przeciwlękowo. Ale tylko jedną grupę substancji tak lubimy.
Przyszła do mnie położna której opowiedziałam historię mojej przyjaciółki i ona mi mówi : -Najważniejsze że ty żyjesz.
A ja jestem tak bardzo smutna bo na prawdę nigdy już nie chciałam się tak czuć
..
Nie brałam nic od czterech lat. I teraz widzę jakie to gówno jest okropne. Nie bierzcie fentanylu.
Matrifen 100mirkog plastry transdermalne - nadają się do żucia? Nigdy nie tykałem igieł i nie zamierzam, stąd pytanie jaka ilość przy tolerkce 30x80oxy? (Nie ma błędu z zerami)
Z góry dzięki za odpowiedź
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.