Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
11 lutego 2024namelesss pisze:
Można łączyć agmatynę z fenibutem? Czytałem, że agmatyna może wzmacniać działanie niektórych substancji i zastanawiam się czy taki stack byłby optymalny :)
Można jak najbardziej, zdecydowanie podbija działanie fenibuty i fluorofenibutu. U mnie sprawdza się świetnie to połączenie.
  • 324 / 31 / 0
Co można dorzucić do fenia, żeby libido jeszcze bardziej wyjebało w kosmos i przemieniło w Rocco :)
  • 263 / 30 / 0
Stosował ktoś Agmatynę w celu zbicia tolerki na fenibut? zamówiłem sobie właśnie 50 gramów, jakie dawki stosować i jak długo aby uzyskać efekt zbicia tolerancji? Oraz jaki wartości mogę się spodziewać? zbicie o połowę? więcej? Nie chciałbym zmarnować potencjału i zarzucać takich samych dawek ( aktualnie około 4,4 g)
  • 203 / 30 / 0
17 lutego 2024FotherMucker pisze:
Co można dorzucić do fenia, żeby libido jeszcze bardziej wyjebało w kosmos i przemieniło w Rocco :)
Chcesz jeszcze mocniej podbić? Chodzi tylko o libido czy gotowość zaganiacza?
Dla mnie Fenibut tak lodbijał libido, że nawet nie pomyślałem, aby czymś podbić tylko szukałem okazji.

Nie doradzam żadnych sildenafiluf czy innych takich, bo w miksach są, moim zdaniem, bardziej niebezpieczne.

Dla mnie najlepszym afrodyzjakiem jest Fenibut albo dobra odmiana sativy.
Ale z rozsądkiem bo później przeżycia na sucho już nie są zadowalające.
  • 2806 / 362 / 0
Wczoraj wziąłem Fenibut 1 raz i powiem szczerzę ze działanie bardzo mnie zaskoczyło. Taka senność jak po zadnym bezno i innym leku na spanie .. później pomad pół dnia dochodzilem do siebie .. czy to normalne ?
  • 1298 / 258 / 0
18 lutego 2024sclero2014 pisze:
Wczoraj wziąłem Fenibut 1 raz i powiem szczerzę ze działanie bardzo mnie zaskoczyło. Taka senność jak po zadnym bezno i innym leku na spanie .. później pomad pół dnia dochodzilem do siebie .. czy to normalne ?
wydaje mi się, że za dużo wziąłeś na początek
sprobuj z mniejszą dawką i zaczekaj
  • 2806 / 362 / 0
19 lutego 2024hubii pisze:
Też mam takie wrażenie.. ogólnie jak czuć dobry fenibut ?
  • 506 / 110 / 0
Owszem chce się spać po tym
  • 263 / 30 / 0
19 lutego 2024sclero2014 pisze:
19 lutego 2024hubii pisze:
Też mam takie wrażenie.. ogólnie jak czuć dobry fenibut ?
Może za duża dawka? Mnie i większość osób z którymi rozmawiałem po pierwszych i kolejnych wzięciach mega euforia, chęć interakcji i rozmowy z ludźmi, otwartość, lepszy odbiór muzyki (minimalnie jak po mdma), uczucie błogości i spokoju, lepsze skupienie, wystrzelone libido w kosmos, papierosy wchodzą jak po kresce :D Na mnie tak działa fen i po tym można poznać czy dobry sort. Z doświadczenia powiem, że nie ma co kupować kolorowych supli tylko w prochu z 99,9% czystości. Można zamówić np. 10/20/50 gramów na spróbowanie za niewielkie kwoty. Było niedawno to kupienia na alledrogo lokalnie, a teraz u tego samego sprzedawcy na prywatnej stronie. (Chyba nie mogę podać nazwy, ale sorcik pierwsz klasa, zamawiam już któryś raz z kolei i zawsze robi robotę)
  • 824 / 245 / 0
Co jest podobne do fenibuta? W tym kraju jebnietym (Francja) jest nielegalny więc se nie zamówię a już mi się kończy. Samolotem przewiozłem z innymi lekami bez żadnego problemu ale lecieć za 500 eur w jedną stronę do polski po kilka tabsów to chujowy interes trochę
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.