W późniejszej części dnia lęki minęły, dzisiaj też są na minimalnym poziomie, bardziej czuje lekki wkurw że muszę na popołudniu iść do pracy a jest sobota, heh.
Nie wiem, może to Fasoracetam coś zaczyna działać.
Btw. Fasoracetam chyba serio dobrze działa na redukcję fenibuta. Nie działa od razu jak niektórzy na reddicie piszą, ale wczoraj zredukowalem dawkę Fenia z jakichś 500g do 300g i gdzie normalnie miałbym podwyższone lęki i kiepski nastrój tak dzisiaj humor na prawdę dobry i lęków praktycznie brak. Nie jest to też stan jakby się było na fenim pierwsze razy jak niektórzy piszą, ale ewidentnie coś pomaga. Jeżeli tak dalej pójdzie to w ciągu tygodnia zejdę do 0 praktycznie bezboleśnie więc super. Na pewno będę kontynuować suplementacje Faso przez jeszcze kilkanaście dni żeby sprawdzić czy serio upreguluje gaba b. Ale dobra, bo to właściwie już off topić o faso.
W każdym razie wracając - jeżeli ktoś chce zredukować dawkę Fenia bezboleśnie to chyba warto spróbować fasoracetamu!
Ps. Wiem ze moje dawki Fenia pewnie dla niektórych tutaj wydają się śmieszne, ale mam akurat dużą wrażliwość na wszelkie gabaergiki i zawsze dawki do 1g były dla mnie mega wyczuwalne, a zejście z chociażby 600g jest dla mnie ciężkie, taka psychika, hehe.
21 stycznia 2024Nicholas6000 pisze: @Saguaro99 myślę że podobnie, zanim zacząłem brać w ciągu to przy 1g czułem mega euforię i chęć do robienia wszystkiego, a przy 500g tylko poprawę nastroju i brak lęków, dlatego mniejsza dawka mi bardziej pasowała.
Btw. Fasoracetam chyba serio dobrze działa na redukcję fenibuta. Nie działa od razu jak niektórzy na reddicie piszą, ale wczoraj zredukowalem dawkę Fenia z jakichś 500g do 300g i gdzie normalnie miałbym podwyższone lęki i kiepski nastrój tak dzisiaj humor na prawdę dobry i lęków praktycznie brak. Nie jest to też stan jakby się było na fenim pierwsze razy jak niektórzy piszą, ale ewidentnie coś pomaga. Jeżeli tak dalej pójdzie to w ciągu tygodnia zejdę do 0 praktycznie bezboleśnie więc super. Na pewno będę kontynuować suplementacje Faso przez jeszcze kilkanaście dni żeby sprawdzić czy serio upreguluje gaba b. Ale dobra, bo to właściwie już off topić o faso.
W każdym razie wracając - jeżeli ktoś chce zredukować dawkę Fenia bezboleśnie to chyba warto spróbować fasoracetamu!
Ps. Wiem ze moje dawki Fenia pewnie dla niektórych tutaj wydają się śmieszne, ale mam akurat dużą wrażliwość na wszelkie gabaergiki i zawsze dawki do 1g były dla mnie mega wyczuwalne, a zejście z chociażby 600g jest dla mnie ciężkie, taka psychika, hehe.
Jakie dawki faso stosujesz? Warto spróbować, jeśli zbija tolerkę :)
To nie sa "smieszne" dawki.
Generalnie czytajac inne fora wychodzi, ze optymalna dawka to 0,5-1,5g najlepiej nie czesciej niz raz na dwa tygodnie, bo inaczej szybko/na dlugo fenibut traci swoja magie.
(oczywiscie jak ze wszystkimi suplami - u kazdego moze byc inaczej)
Generalnie to rekomendowany suplement jak mamy np. wazne spotkanie/impreze lub inne towarzyskie wydarzenie, a nie do czestego lykania.
Ja nie wiem czy u nas wszyscy biora talk czy co, ale czytajac hyperreal mam wrazenie, ze ludzie biora czesto x2-4 wieksze dawki wszystkiego niz wychodzi z syntezy doswiadczen na forach miedzynarodowych xD
Jak ktoś bierze feni w małej dawce to będzie miał zredukowany lęk , a w dużych euforię i ostatecznie to uśpi człowieka .
Innym przykładem może być feta/mph w małych dawkach powodują skupienie a w dużych jest się po prostu naćpanym.
ni bedzie 'z deszczu pod rynne'?
22 stycznia 2024Saguaro99 pisze:21 stycznia 2024Nicholas6000 pisze: @Saguaro99 myślę że podobnie, zanim zacząłem brać w ciągu to przy 1g czułem mega euforię i chęć do robienia wszystkiego, a przy 500g tylko poprawę nastroju i brak lęków, dlatego mniejsza dawka mi bardziej pasowała.
Jakie dawki faso stosujesz? Warto spróbować, jeśli zbija tolerkę :)
Obecnie 120mg na dzień w czterech dawkach co około 3h, możliwe że zwiększe do maks 200, żeby zobaczyć czy będzie lepszy efekt, mam nadzieję że jak już z Fenim zejde do zera to podreperuje mi to gaba b, jak niektórzy piszą. Pewnie po odstawieniu fenia pobiorę jeszcze z dwa czy trzy tygodnie ten racetam i zdam relację w wątku o Faso. W każdym bądź razie już teraz mogę polecić.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.