Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1070 / 135 / 0
13 sierpnia 2020cocosajkosajan pisze:
Produkt działa dobrze. Po 2-3 dniach brania codziennie dawek 1-1,5g, odstawka jest zauważalna. Wchodzi nerwowość.
Produkt działa do 24 h.
Ogromnym plusem jest wzrost wrażeń podczas seksu - kutas mało nieeksploduje ;) Cały czas mam wrażenie jakbym przeżywał orgazm podczas nawet najdelikatniejszych pieszczot.
Nie wiem jak w wypadku kobiet, gdyż zarzucałem sam. Może któraś Pani się również wypowie ;) W nocy jak wstaje się wysikać to za każdym razem stoi, tak samo rano i muszę czekać żeby opadł bo inaczej nie ma szans załatwić sprawy.
Brałem od SH w mixie z l-teainą,
do tego nacodzień ashwaganda, gotu kola, różeniec i bacopa.
Jeśli chodzi o seks to faktycznie jest petarda. Normalny orgazm razy 3.
Te suple bierzesz też w mieszance od szwajcarów?
  • 80 / 6 / 0
brałem z suplementy (chyba peel) bacope, rodhiole i gotu kole, ashwe z rossmana,
b12 apteczne jako lek, omega-3 od olimpu,
ciekawy jestem jak będzie teraz po MJ, bo ogólnie przez ostatni czas jak testowałem to była sama zamuła zero eufo - jedynie sedacja i rozluźnienie.
Chodziło mi o wyzerowanie lekkie receptorów.
Na początku jak zacząłem brać te suple to nie było efektu po fenie poza lekkim uspokojeniem. Lece 3-ci tydzień i za każdym razem efekt był fajniejszy.
Od szwajcara brałem jeszcze kave - fajne ale za mocno siada na wątrobe szczeólnie w mixie z alko i fenem,
FOCUS LTP oraz ZEN CAFE. Ogólnie na początku ledwo, ledwo to działało a po czasie na reszcie supli było dużo lepiej.
Gorzej, że jak wypijesz choć trochę alko to przez pare kolejnych dni osłabia to mocno działanie innych rzeczy - przynajmniej u mnie.
Fena chce jeszcze nabyć ale nie wiem czy warto od SH bo wszyscy tu piszą, że słaby - dla mnie słaby nie był jedynie co to trochę mało ekonomiczny. Tak jak pisałem muszę wziąć 2-3 kapsy na raz.
  • 77 / 7 / 0
Dla mnie phenibut w dawkach do 3g. jest jak benzo, to znaczy "niewyczuwalny choć zauważalny".
W dawkach powyżej 5g. nie mogę siedzieć w miejscu, non stop szukam wrażeń i ogólnie mocne wygabienie. Za to świetnie się łączy z alkoholem, mocno paradoksalnie otrzeźwia I pozwala więcej wypić, a w mixie z fentanylem sprawdza się równie dobrze aktywizując I pozwalając na lepsze wyczucie tej fntowej euforii.
  • 1070 / 135 / 0
17 sierpnia 2020Dezo pisze:
Dla mnie phenibut w dawkach do 3g. jest jak benzo, to znaczy "niewyczuwalny choć zauważalny".
W dawkach powyżej 5g. nie mogę siedzieć w miejscu, non stop szukam wrażeń i ogólnie mocne wygabienie. Za to świetnie się łączy z alkoholem, mocno paradoksalnie otrzeźwia I pozwala więcej wypić, a w mixie z fentanylem sprawdza się równie dobrze aktywizując I pozwalając na lepsze wyczucie tej fntowej euforii.
Z tym alko to gorzej dnia następnego :halu:
  • 77 / 7 / 0
@dash
Ja nie doświadczyłem, choć przez to, iż mogę więcej wypić to zawsze sobie gardło podrażnię strasznie %-D
Tak to luzik
  • 515 / 71 / 0
Doświadczył ktoś bólu w okolicy nerek 1-2h po aplikacji? Do tego mam wrażenie że częściej sikam. Wcześniej takich sytuacji nie było, co najwyżej poburczało w żołądku.
  • 515 / 71 / 0
Wrzucam ciekawy post ala eksperyment z reddita na temat fenibutu w postaci HCL. Wnioski są według mnie uspokajające. W skrócie to wynika z nich, że roztwór fenibutu dopóki nie jest zbyt stężony, jest szkodliwy w podobnym stopniu co coca cola ( tylko na linii Ph - nasz organizm oczywiście %-D ) i jego kwasowość nie stwarza większego zagrożenia dopóki nie jest się w ciągu i nie przyjmuje się ogromnych dawek (jeszcze było że może szkodzić osobom z refluksem) . Ale wiadomo to tylko amatorski eksperyment przeprowadzony w warunkach domowych nie ma co tego brać za pewnik.

https://www.reddit.com/r/phenibut/comme ... f_acidity/
  • 100 / 18 / 0
08 sierpnia 2020Fruktoza pisze:
@serotoninowy Ten w prochu na alledrogo działa (25 i 50g), elegancko rozpuszcza się w wodzie i ma taki gorzko-kwaśno-cytrynowy smak. Nie mam porównania jak się ma do tych w kapsułkach. Ten SNS ma sporo dobrych opinii, ale ktoś tam twierdzi że oszukują na gramaturze, można sobie poczytać i zweryfikować jeśli ktoś posiada na stanie i ma pod ręką wagę.
Planuje zakup i chciałbym wiedzieć czego się spodziewać. Brałem od nich Hydrafinil, i niestety okazał się porażką. Z GABA nie miałem szerszej styczności. Alkoholu raczej unikam. Kiedyś miałem problemy z rwą, ale po serii zabiegów elektromagnetycznych problem znikną. Podobno Phenibut jest substytutem Baklofenu.. Niestety na szczękościsk chyba nie dostanę recepty. Oprócz tego biorę Duleksytynę, Tryptofan, Różeniec, Olanzapinę i sporadycznie Noopept. Co o tym myślicie?
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1112 / 0
@CiekawskiJeden,
offtop,
Nie łącz SNRI z różeńcem i tryptofanem. Generalnie ryzyko ZS.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 100 / 18 / 0
22 sierpnia 2020misspill pisze:
@CiekawskiJeden,
offtop,
Nie łącz SNRI z różeńcem i tryptofanem. Generalnie ryzyko ZS.
Zmniejszyłem dawkę duleksytyny do minimum (30 mg), bo tryptofan wraz z nią grożą wybuchem dopaminowym. Nie jest mi szczególnie pozytywnie, chociaż źle też nie. Pokładam duże nadzieje w Fenibut'cie.. Mój staż narkotykowy jest spory (do wpadnie do nosa)..
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.