Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
W końcu zarzucilem dawkę 180 mg rozpuszczone w napoju.
Pierdolęło mnie mocniej, niż piguła, ale też trochę inaczej. Obraz zaczął całować/klatkować, oczy się zamykały, właściwie zero stymulacji, potop miłości, bardzo sedatywne działanie, mocne uwalenie serotoniną, nic tylko polozyc się na łóżku.
Było tak przyjemnie, że oczy uciekały do tyłu.
Libido mocno podskoczyło.
Gdy to puściło, to włączyły się wizuale. Jakieś jakby azteckie wzory, śnieg z telewizora/wijące się robaczki. Ten stan utrzymywał się przynajmniej 6 godzin. Nigdy nie uświadczyłem wizuali poza psychodelikami, moja narzeczona miała to samo.
Porówna ktoś wapo do orala i sniffa? Niby testowałem wszystkie trzy drogi, a jednak jakoś nie mogę dojść do konkluzji (i wiem jak to głupio brzmi)
Edit: I z uwagi na krótki czas działania, powinno być najłagodniejsze od strony toksykologicznej?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.