Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2806 / 362 / 0
04 listopada 2019nie wiem stary pisze:
Midazolam iv to najbardziej euforyzujace i amnezyjne benzo, nawet nie mowiac o iv, nosem czy pod język też działa znakomicie.
Dla mnie to coś jak clonazolam, ale lepszy ze względu na wjazd iv.
Minusy są 2: IV niszczy żyły i niezależnie od drogi podania przy malej tolerce i pierwszych razach amnezja w chuj.
Rowniez podawalem Midasa iv niestety tylko przerabianego z tabletek wiec ciezko ocenic jaka dawka rzeczywiscie byla podana .. ale fakt wejscie jest zajebiste to trzeba przyznac ..chcialbym kiedys sprobowac midasa iv ale z ampolek ..
  • 647 / 63 / 0
Dokładnie midas to król i zauważyłem że te niebieskie 15 są dużo lepsze od tych 7
5 bo 2 x15 robi lepiej niz 4 x 7x5 A cena taka sama mialem kiedys tez sopodorm 5mg/no bo teraz tylko ampułki w leczeniu zamkniętym i zeby to wyrwać to tylko szpital .bo lekarz nie wypisze mi recepty na ampułki
  • 25 / 2 / 0
Jak ktoś zaczyna to każde benzo mu da fajny efekt ale po czasie to minie ale mimo wszystko najmocniejsza jest alpra tylko stosownie codzień doprowadzi do tego że natepna dawna będzie po to by się odstresowac a nie mieć chill nie warte świeczki
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.