Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 13 / 0
Może być dobry, ale jako miks do nauki. Spróbuj, ale użyj mniejszej dawki, bo Noop nasila działanie stymulantów. Znaczy może nasilić. Strzel oralem 1/3 dawki, która działa na ciebie zadowalająco.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / / 0
Opisz jaki jest efek jakie dawki stosujesz i jak się sprawdza na dłuższą mete taki mix co z łakieniem ile dożucasz EPH wciągu dnia.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 2 / 0
20mg EPH + 50mg alfa-PPP oralnie nie dało żadnych efektów. Wcześniej 2 dni z rzędu zarzucałem samą alfe w ilości ok 60mg sniffem, przy czym uzupełniałem minerały, spałem po 8h więc jakoiegoś przemęczenia fizycznego, bądź psychicznego nie odczułem. Po 40 minutach od przyjęcia tego miksu dorzuciłem 50mg samej alfy sniffem i tutaj pojawiło się działanie ketonu. Nie wiem czy to działanie osobnicze, czy efekty EPH i pirolidynopropiofenonów się wzajemnie znoszą. Miał ktoś podobne doświadczenia z takimi miksami?
  • 1 / / 0
Czy etylofenidat może powodować jakieś nieprzyjemności przy łączeniu z... aspiryną? ^^' serio pytam.
Uwaga! Użytkownik bong_thrower nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 196 / 0
Stymulantów nie łączy się z "rozrzedzaczami" krwi, tym bardziej że aspiryna potrafi rozrzedzać na 2 tygodnie. Jest to mało prawdopodobne, ale jakbyś dostał nawet mikrowylewu na aspirynie, to skutki mogą być tragiczne.

To samo jest z gingko.

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale ogólnie krew w mózgu powinna krzepnąć normalnie (nadmierna krzepliwość mogłaby dać zator, a z kolei kiepska krzepliwość silne uszkodzenia w przypadku wylewu).

Aspiryna to lek przeciwbólowy starej daty, lepiej ją odpuść i przerzuć się na coś innego.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 196 / 7 / 0
Co sądzicie o miksie na dłuuugą impreze:
Mała dawka pentedronu,3mmc,etylofenidatu + dosyć duza eth cat + alkohol ?

Wiem ,że środków dużo ale będą małe daweczki tych 3 pierwszych.

Macie ew. inne - lepsze propozycje ?
Never give up !
  • 714 / 45 / 0
PST zajebiście pomaga na zejście z EPH. Czujesz wkurwienie? Chcesz dojebać po raz dziesiąty sniffa, ale wiesz, że to cię jeszcze bardziej rozpierdoli? Trzęsiesz portkami na myśl o pocie, smrodzie i wyskakującym z gardła serduchu przez następnych kilkanaście godzin? Kuruj się opiatem, nie pożałujesz, a może cudne noddy przyjdą i utulą cię do błogiego półsnu. Jak na moje oko lepsze PST od kody, bo przede wszystkim działa dłużej i subtelniej. Nie ma skrajnego upierdolenia, a jest redukcja negatywnych objawów zjazdu.
  • 3898 / 238 / 13
Bover0 - same syfy wymieniasz... weź alkohol + 3mmc (hujowe, ale już najlepsze z tego całego towarzystwa), resztę odpuść.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1425 / 80 / 0
Wywal alkohol z listy a zastąp go GBL. Mi osobiście alkohol pity do jakichkolwiek stymulantów daje hujową jazdę i poczucie robienia sobie krzywdy heh.
  • 157 / 2 / 0
@Tyler Durden Mozesz rozwinąć myśl co do ginkgo? Uważasz że nie powinno się łączyć ze stymulantem? Praktykuję to od jakiegoś czasu.. To błąd? Wyczytałem w kilku miejscach że dobrze robi na wazokonstrykcje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.