Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 1 / 0
scr pisze:

ogólnie EPH dodaje nutki dopaminowego geniuszu do serotoninowej mocy emocjonalnej.

w temacie orala - efekty są równie mocne, tylko może weź większą dawkę niż sniffa. wchodzi fakt, ze 20 minut przynajmniej. ale efekty trzymają dłużej i przede wszystkim potencjał uzależniający jest dużo mniejszy, nie ma takiego parcia na dociąganie. ze sniffem miałem tak, że nie byłem w stanie przez długi czas przejść na oral, bo po prostu tylko sniff się liczył i to jak szybko i mocno wchodził.

ale się rozpisalem. cholerny EPH ;)
scr, jestes wielki, prowadz swoje owieczki w dobrym kierunku jak najczesciej :-D %-D :heart:

zmarnowałam najpierw 0,5 mg oralnie - mimo, ze poszedl tez maly sniff od razu.
ale po godzinie tradycyjnie wciaganie i noc nalezala do mnie - rano zeby glowa nie bolala wypilam troszke piwka.

ciekawe z ta serotonina prawisz...
jade systematycznie na ssri (75mg dziennie) i dobrze sie mam miksujac rozne substancje. o dziwo, raz tylko mialam zespol serotoninowy (dxm) a po EPH z alkoholem zadnych lekow ani paranoi - w przeciwienstwie do kumpla, u ktorego to po dwoch snifffach pojawily sie dziwne leki i swedzenie, ale on generalnie na co dzien znerwicowany jest (nic nie bierze poza thc od czasu do czasu i melatonina przed snem) %-D
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 4 / 0
etylofenidat 100mg + 150mg DMAA = Czysty zwierzęcy kozak :) oczywiście oral :) jest taka klarowna pizda że jedyna myśl jaka przychodzi to żeby komuś wpierdolić (nie no żart :) ) ps. DMAA nie nadaje się do sniff ;) kto próbował to wie ocb :)
  • 83 / 1 / 0
dolcze pisze:
eph + morfina jest okay, więc z heroiną będzie podobnie, tylko, że z lepszym wjazdem.
hel wejdzie pierwszy, potem nałoży się na to eph.
powinno być okay, ale w sumie to jak już miałabym walić hel z czymś to z metkatem, dla większej euforii, a nie z eph.
zassałam ten pomysł - wyluzuje mnie i doda euforii zaraz 60mg morfiny (oralnie) + troszeczkę EPH (sniff)? ^_^
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Ja bym sobie tam nie psuł morfiny tym gównem. No chyba, że dla Ciebie to nie gówno. Ten EPH co jebie dopaminę, a co go nigdzie nie ma, zaś bym dorzucił.

A przecież Ty na SSRI jesteś... na chuj tę morfinę jesz?
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 83 / 1 / 0
fakt, każdy opiat na mnie nie działa zadowalająco, ale zdecyduję się na ten oral 30mg (bez EPH bo to gówno może osłabić opiat)

a sertralinę rzucam, aktualnie 50-tka/d.
za 3 miesiące poczuję prawdziwą moc opiatów i mniejszą moc kannabinoidów ^_^
  • 1360 / 179 / 0
Tramal z etylo da rade? Odradzam kumplowi ale sie uparl. Dodam ze iv chce oba.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 414 / 3 / 0
Moim zdaniem EPH do trama pasuje...
...lecz znam osoby, które uważają inaczej.
  • 1987 / 106 / 0
nie próbowałem, ale zastanowiłbym się czy nie będzie problemu ze zbytnią aktywacją noradrenaliny - EPH to NDRI, zaś tramadol to m.in. NRI (za wikipedią).
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 18 / 0
Zdecydowanie polecam miks tramal+EPH w jednej pompce. Ja rozpuściłem 200mg Poltramu z kapsułek i ok.30-40mg EPH. Zajebista euforia, czuć oprócz NA,DA jeszcze serotoninę, wszystko jakby się uzupełnia, a jak kończy działać EPH to nie czuć żadnego dyskomfortu psychicznego.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 181 / 3 / 0
Co myślicie o miksie 50mg pFPP + 30-40mg EPH? Dzisiaj mam zamiar stestować, ale jak ktoś coś wie, to miło by było się dowiedzieć.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.