Serio sprzedawcy mają już takie dziwne nicki? Dział sprzedawcy służy do dyskutowania o nich. NLZ
Kiedyś miałem NEB parę razy, ale pamiętam tylko tyle, że nie przypadł mi do gustu, natomiast zupełnie nie pamiętam takich adrenergicznych efektów.
To już kofeina lepiej klepie.
Sampla miałem 250mg i jak wczoraj wieczorem zacząłem go przerabiać tak posta o 4 w nocy pisałem już po ostatniej dorzutce. Więc dorzucałem często, a efekty chujowe. Potem miałem ostre bicie serca przez jakieś 3 godziny jeszcze, ale zapodałem 4-MeO-PCP i poleciałem daleko i petardowo. A teraz coś mi puściło i się zastanawiam czy to aby nie ten NEB, bo czuję się jak ścierwo i mam zwałę jak po amfie, a 4-MeO-PCP takich akcji nie funduje.
Ogólnie moje doświadczenie pokrywa się bardzo z opisami z pierwszej strony tego wątku - że 30 minut ok a potem kurewskie fizyczne dolegliwości.
No nic, następnym razem poproszę vendora by wysłał mi sampla substancji wskazanej przeze mnie, bo nie chcę mieć takich niespodzianek, a jak coś przyjdzie ekstra to niestety, ale chęć zakosztowania jest silniejsza od zdrowego rozsądku.
NLZ, next time warn, dyskusje o sprzedawcach w dziale sprzedawcy
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.