Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 634 / 4 / 0
Jak w tamtejszych rejonach z legalnością i dostępnością dragów ?
Głównie chodzi mi o palenie, kwasy, grzyby, lekkie opio (koda, tram), ciekawe rzeczy OTC i status RC (z naciskiem na tryptaminy).
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
Up to 10 grams is considered an amount for personal use, and is punished with a fine. Large amounts and distribution are criminal offences, and are punishable with a fine or by up to 5 years in prison.
Tylko o paleniu znalazlem.
Illegal
(Decriminalized)
Uwaga! Użytkownik jijiq2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Dzięki, nawet dobra to nowina ;)

Ma ktoś coś jeszcze ? Jest coś ciekawego w ich aptekach bez recki ?
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 579 / 155
Tylko ten wątek o Estonii znalazłam, więc tu zapytam, może ktoś coś wie.

Jestem aktualnie w Estonii (północne rejony) i zastanawiam się, czy w tutejszych aptekach można dostać coś ciekawego bez recepty. Oprócz kody, trampka itp. Byłam w jednej samoobsługowej, ale tam na pierwszy rzut oka zaopatrzenie podobne jak w Polsce, ktoś coś może wie więcej?
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witam serdecznie
Estonia bardzo niepozorny kraj który chyba nikomu od razu nie kojarzy się z dragami. Kopara mi opadła gdy pewien szanowany filatelista napomknął mi iż 20 arkuszy pięknych znaczków niedawno przywiózł z Estonii. Gadaliśmy trochę o tym co można jeszcze tam dostać. Rynek rc dobrze się tam miewa a klasycznych też tam nie brakuje :p
Rozmowa miała miejsce bodajrze na samym początku 2022. Zachwalał szczególnie tamtejsze analogi fety.
Niestety nie mogę się go aktualnie dopytać do którego miasta wybrać się na wycieczkę ani z jakiej stronki estońskiej się zaopatrzyć ponieważ znachor znajduje się po drugiej stronie muru ;(
Pytanie do was; czy macie jakieś doświadczenia z estońską turystykom? Czy szamaliście coś ciekawego stamtąd?
Pozdrawiam cieplutko i z góry dziękuję za odpowiedzi :>
raz się tyje
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.