Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2115 / 629 / 0
totentam pisze:
Chyba dziwnie i nietypowo reaguję na benzodiazepiny, które nota bene są jedynie dodatkiem do opioidów lub używam ich zgodnie z przeznaczeniem medycznym (tak, da się :-D ).
Próbowałem wiele dostępnych w Polsce benzodiazepin i bezapelacyjnie relanium i estazolam to moi faworyci. Estazolam, zamiast mnie usypiać, działa bardzo prospołecznie, znosi lęki, daje napęd, komponenta nasenna słaba, zauważalna w wyższych dawkach. Dla mnie to taki bardziej wybiórczy diazepam - mniejsze uczucie rozluźnienia mięśni, większe skupienie. Po prostu cudo jeśli o mnie chodzi.
"Zwykła" paradoksalna, mój Ty wyjątkowy płatku śniegu. Aczkolwiek jesteś jedyną osobą mi znaną, która reaguje tak na esta. Sama na początku swojej benzokariery (tak, PAMIĘTAM jeszcze %-D) brałam typowo nasennie albo do opio.
Wiele obiecywałem sobie po bromazepamie, ale może za wiele sobie obiecywałem i stąd zawód. Może klorazepat podpanie mi do gustu, ale pozbyłem się go dostając od psycha.
Klorazepat jest słaby. Za to bromazepam jest wręcz... Rozchwytywany, więc coś musi być na rzeczy.
Musiałam.

Dla mnie bromazepam to najbardziej "pluszowe" benzo ze wszystkich, no i ten wygląd a'la cukierki pudrowe! Świat jest milutki, ja jestem milutka, alkohol milutko się komponuje, można spać albo robić cokolwiek i robi się to milutko, szkoda tylko że efekty czuję tak od 18-24mg+.
Z kolei clonazepam (zapewne lorafen, którego nie brałem oraz im podobne) to po prostu zbyt silne substancje dla mnie i pod każdym względem owocujące totalnym rozpierdolem umysłu. (...) Wolałbym chyba wpierdolić się w fentanyl.
:blush: :blush: :blush:
Znam jedną, jedną osobę która klony je podobnie do mnie - rano, na rozruch i razem zdarzało nam się dzielić blistrem na pół siedząc na ławce i gadając, bez krzywych akcji i blackoutów. Ale sporo osób znokautowałam swoimi dobrymi chęciami po pytaniu "masz może jakieś benzyny?", przepraszam jak to czytacie. :hug: :heart:
A skoro o nokaucie mowa...
eso pisze:
tyryry
Tęsknię za klonaZOLAMEM, a Ty? :diabolic:
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 438 / 18 / 0
Jamedris pisze:
"Zwykła" paradoksalna, mój Ty wyjątkowy płatku śniegu. Aczkolwiek jesteś jedyną osobą mi znaną, która reaguje tak na esta
widocznie mój post powyżej przeoczyłaś
bo mnie esta w dawkach 6-8 również paradoksuje
właśnie wrzuciłem 8 po 2 piwach na pusty brzuch, dopijam 3cim
i spać ni chuja, raczej prospołecznie na mnie działa dzwonie po ziomkach pogadać xD
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2115 / 629 / 0
Znaną IRL, zapomniałam dodać, bo nauczyłam się zapewnienia o tolerancji userów hajpa brać z przymrużeniem oka, jeśli nie są zweryfikowane. I to jest bardzo dobra rada. Serio.

Niestety czasem człowiek chce mniej lub bardziej kulturalnie poczęstować, a tu prawie zapaść albo po prostu "zgon", zdarza się, ale po ćwiartce klona (TZF) z wódką? C'mon. I najlepsze tłumaczenie po dojściu do siebie w trakcie odprowadzania do domciu:
"O, chyba tolerka mi spadła"
;]
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 3955 / 147 / 0
Jamedris pisze:
eso pisze:
tyryry
Tęsknię za klonaZOLAMEM, a Ty? :diabolic:
nie mam mozliwosci tesknic gdyz wciaz pozostaje z nim w toxycznym zwiazku i codziennie budzi mnie telepa. takze wlasnie zapisalem sie do przychodni, dostalem arsenal lekow i bede probowal wymisowac sie z tej barwnej znajomosci. :*)

za niecale 3 tyg dostane nomen omen, estazolam bo poki co bez zolamu nie jestem w stanie spac, klorazepat jest za slaby, z tego co mam w domu jedynie mianseryna i ostatnie tabsy flubromazepamu pomagaja, dzisiaj na przyklad dzieki temu ostatniemu pierwszy raz od listopada przespalem wiecej niz 5-6h, wczesniej nie moglem dluzej bo peak klonazolamy konczac sie wybudzal mnie ze snu z nawalajacym sercem, zalany potem i trzesacymi lapami. :heart:
niedojebanie genetyczne
  • 438 / 18 / 0
@ eso nie chce Cie martwić ale kolo pisał ostatnio, że
klonazepam nawet nie zbija skręta po zolamie :-D

ja obecnie wale esta wczoraj po 8 mg w kilka godzin, zasnąłem dopiero
po mirtagenie, bo z pół h sie meczyłem zasnąć
[esta zaczalem zjadać już ok. 21 do 1 rano o 2 w spanie-mój błąd, najlepiej całość na raz paka do szafki]

dziś natomiast po 8mg na raz i piwach zasnąłem nie wiem kiedy i na chuj wie jak długo. 4-6 godzin? chuj wie.

w dodatku naćpany tym zgubiłem szkło palenia, znalazłem je w śmieciach %-D

reasumując, bierz esta najpierw w niezbyt wygórwoanej dawce (jak na clonozolamowicza)
a przede wszystkim- nie wcześniej jak 0,5 h przed snem/

pytanie do profesorów benzodiazepin- czy to 8mg po 5-6h snu skumuluje się z dawką estazolamu
przyjętą przed chwilą (6 mg) po 5-6 godzinnym odstępie? wzmacniam piem 9% jakby co :hug:

co do dzisiaj- po tamtych 8 mnie uśpiło jak choroform (ale bez kawy było) teraz po lekkim espresso 6 mg mnie rozluźniło przyjemnie wzmacniam KARPACKIM SUPERMOCNYM :*)

sorry że długo ale muszę dodać- kolejne 6mg przed chwilą zaprawione MOCNĄ kawą poprawiane MOCNYM karpackim daje miły benzo-czilaut :*)
benzo-chilaut to jedyna faza jaką oferują wszelkie benzo (przynajmniej apteczne)
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 9 / 0
Dobry i taki chilaut. Klonazolamu nie chcę znać, bo produkują to ci sami ludzie co rc-ki. Apteczne benzo są przynajmniej pewne. Jak się nie chcę chodzić po lekarzach, to można kupić w necie praktycznie wszystko.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
zjadłem dziś 8x2mg czyli 16 może nawet 20
tolerancja niska
potencjał rekreacyjny występuje (ale 3eba z 3 mocne kawy)
ale jest moooocno chilautowy nie dla ćpunerów bo sie popłaczą.

wzmacniam to karpackim 9% i buszkiem najlepsze, że jestem
pobudzony lol.
nie sądze że 3 kawy aż tak przebiły 16-20 mg estazolamu, który nie jest słabym benzo (wiadomo nie klon czy alpra ale i tak).

Wygląda to na reakcje paradoksalną po czuje się jak po fecie XD
wcześniej w odstępoie kilku h było 3 piwa ale zeszly już pewno

może karpackie dziewiątka + małe bonio zupgradeuja moje samopoczucie :*)
Uwaga! Użytkownik topson jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 6 / 0
Reakcja paradoksalna tak jak piszesz.
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 560 / 9 / 0
Samedobretopy napisałeś, że męczyłeś się z zaśnięciem z pół godziny. To raczej normalny czas potrzebny, żeby zasnąć. Psychiatra u której byłem powiedziała mi, że jak cierpię na bezsenność, to powinienem skrócić ramy snu. Po prostu mniej spać. Senność powinna samoistnie wystąpić. Mnie estazolam często oszukuje, bo oczekuję po nim natychmiastowego snu. Dlatego ostatnio biorę trzy Tiserciny i czekam z pokorą na sen, starając się jak najmniej myśleć o życiu. Jak nie za pół godziny to za godzinę- trudno.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 18 / 0
@ up ja np. po 2mg estazolamu na czysto śpię na stojąco ;-)
obecnie jestem po 5 tabsach esta [10mg] kilku piwach i reakcja jak u topka
nawet resztka bromka poszła, ale na moje chujowe benzo już esta lepszy
ale kawa poszła, no lekka senność się pojawia ale zaraz nast. kawa plus topy :-)

ogólnie po max 0,5h się zasypia bez niczego (zdrowy człowiek)
po nasennych benzozasypiasz zanim poczujesz na głowie poduszkę

scalono / reisende

sorry za dwopost nie mogę edytowac

zjadłem 2 boxy estazolamu w kilka dni- zajebiste, niedocenione benzo.

wystarczy mocna kawa przy średniej tolerce z 6-10 mg poprawić piwem i działa jak najlepsze benzo.

brak przypałow o ile w domu siedzisz, tylko amnezja jak po klonach.

poza poszczególnymi wydarzeniami nie pamiętam całego tygodnia %-D

najlepsze ze po kilku tab problemy znikają

ale nie.polexam i tak ŻADNEGO benzo :-)
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.