totentam pisze:Chyba dziwnie i nietypowo reaguję na benzodiazepiny, które nota bene są jedynie dodatkiem do opioidów lub używam ich zgodnie z przeznaczeniem medycznym (tak, da się :-D ).
Próbowałem wiele dostępnych w Polsce benzodiazepin i bezapelacyjnie relanium i estazolam to moi faworyci. Estazolam, zamiast mnie usypiać, działa bardzo prospołecznie, znosi lęki, daje napęd, komponenta nasenna słaba, zauważalna w wyższych dawkach. Dla mnie to taki bardziej wybiórczy diazepam - mniejsze uczucie rozluźnienia mięśni, większe skupienie. Po prostu cudo jeśli o mnie chodzi.
Wiele obiecywałem sobie po bromazepamie, ale może za wiele sobie obiecywałem i stąd zawód. Może klorazepat podpanie mi do gustu, ale pozbyłem się go dostając od psycha.
Musiałam.
Dla mnie bromazepam to najbardziej "pluszowe" benzo ze wszystkich, no i ten wygląd a'la cukierki pudrowe! Świat jest milutki, ja jestem milutka, alkohol milutko się komponuje, można spać albo robić cokolwiek i robi się to milutko, szkoda tylko że efekty czuję tak od 18-24mg+.
Z kolei clonazepam (zapewne lorafen, którego nie brałem oraz im podobne) to po prostu zbyt silne substancje dla mnie i pod każdym względem owocujące totalnym rozpierdolem umysłu. (...) Wolałbym chyba wpierdolić się w fentanyl.
Znam jedną, jedną osobę która klony je podobnie do mnie - rano, na rozruch i razem zdarzało nam się dzielić blistrem na pół siedząc na ławce i gadając, bez krzywych akcji i blackoutów. Ale sporo osób znokautowałam swoimi dobrymi chęciami po pytaniu "masz może jakieś benzyny?", przepraszam jak to czytacie. :hug:
A skoro o nokaucie mowa...
eso pisze:tyryry
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Jamedris pisze:"Zwykła" paradoksalna, mój Ty wyjątkowy płatku śniegu. Aczkolwiek jesteś jedyną osobą mi znaną, która reaguje tak na esta
bo mnie esta w dawkach 6-8 również paradoksuje
właśnie wrzuciłem 8 po 2 piwach na pusty brzuch, dopijam 3cim
i spać ni chuja, raczej prospołecznie na mnie działa dzwonie po ziomkach pogadać xD
Niestety czasem człowiek chce mniej lub bardziej kulturalnie poczęstować, a tu prawie zapaść albo po prostu "zgon", zdarza się, ale po ćwiartce klona (TZF) z wódką? C'mon. I najlepsze tłumaczenie po dojściu do siebie w trakcie odprowadzania do domciu:
"O, chyba tolerka mi spadła"
;]
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Jamedris pisze:Tęsknię za klonaZOLAMEM, a Ty? :diabolic:eso pisze:tyryry
za niecale 3 tyg dostane nomen omen, estazolam bo poki co bez zolamu nie jestem w stanie spac, klorazepat jest za slaby, z tego co mam w domu jedynie mianseryna i ostatnie tabsy flubromazepamu pomagaja, dzisiaj na przyklad dzieki temu ostatniemu pierwszy raz od listopada przespalem wiecej niz 5-6h, wczesniej nie moglem dluzej bo peak klonazolamy konczac sie wybudzal mnie ze snu z nawalajacym sercem, zalany potem i trzesacymi lapami.
klonazepam nawet nie zbija skręta po zolamie :-D
ja obecnie wale esta wczoraj po 8 mg w kilka godzin, zasnąłem dopiero
po mirtagenie, bo z pół h sie meczyłem zasnąć
[esta zaczalem zjadać już ok. 21 do 1 rano o 2 w spanie-mój błąd, najlepiej całość na raz paka do szafki]
dziś natomiast po 8mg na raz i piwach zasnąłem nie wiem kiedy i na chuj wie jak długo. 4-6 godzin? chuj wie.
w dodatku naćpany tym zgubiłem szkło palenia, znalazłem je w śmieciach
reasumując, bierz esta najpierw w niezbyt wygórwoanej dawce (jak na clonozolamowicza)
a przede wszystkim- nie wcześniej jak 0,5 h przed snem/
pytanie do profesorów benzodiazepin- czy to 8mg po 5-6h snu skumuluje się z dawką estazolamu
przyjętą przed chwilą (6 mg) po 5-6 godzinnym odstępie? wzmacniam piem 9% jakby co :hug:
co do dzisiaj- po tamtych 8 mnie uśpiło jak choroform (ale bez kawy było) teraz po lekkim espresso 6 mg mnie rozluźniło przyjemnie wzmacniam KARPACKIM SUPERMOCNYM
sorry że długo ale muszę dodać- kolejne 6mg przed chwilą zaprawione MOCNĄ kawą poprawiane MOCNYM karpackim daje miły benzo-czilaut
benzo-chilaut to jedyna faza jaką oferują wszelkie benzo (przynajmniej apteczne)
tolerancja niska
potencjał rekreacyjny występuje (ale 3eba z 3 mocne kawy)
ale jest moooocno chilautowy nie dla ćpunerów bo sie popłaczą.
wzmacniam to karpackim 9% i buszkiem najlepsze, że jestem
pobudzony lol.
nie sądze że 3 kawy aż tak przebiły 16-20 mg estazolamu, który nie jest słabym benzo (wiadomo nie klon czy alpra ale i tak).
Wygląda to na reakcje paradoksalną po czuje się jak po fecie XD
wcześniej w odstępoie kilku h było 3 piwa ale zeszly już pewno
może karpackie dziewiątka + małe bonio zupgradeuja moje samopoczucie
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
obecnie jestem po 5 tabsach esta [10mg] kilku piwach i reakcja jak u topka
nawet resztka bromka poszła, ale na moje chujowe benzo już esta lepszy
ale kawa poszła, no lekka senność się pojawia ale zaraz nast. kawa plus topy :-)
ogólnie po max 0,5h się zasypia bez niczego (zdrowy człowiek)
po nasennych benzozasypiasz zanim poczujesz na głowie poduszkę
scalono / reisende
sorry za dwopost nie mogę edytowac
zjadłem 2 boxy estazolamu w kilka dni- zajebiste, niedocenione benzo.
wystarczy mocna kawa przy średniej tolerce z 6-10 mg poprawić piwem i działa jak najlepsze benzo.
brak przypałow o ile w domu siedzisz, tylko amnezja jak po klonach.
poza poszczególnymi wydarzeniami nie pamiętam całego tygodnia
najlepsze ze po kilku tab problemy znikają
ale nie.polexam i tak ŻADNEGO benzo :-)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/narkotyki-i-euro.jpg)
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą
Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/271-216683_g.jpg)
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów
Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mystery-fungus-bp-corinne-hazel-1100x734.jpg)
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU
Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.