Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
Widzę ze wiekszosc ludzi wypowiada sie negatywnie o tym benzo.. ale kurwa! jakie wy dawki wpierdalacie!?
Wlasnie co to to za duze dawki, toto. Ja zeby ladnie pojsc spac zazywam 1-4mg i jest cacy, no czasem MAX 6mg, ale to juz hardkorowe przypadki. Jak za duzo tego benzo zjesz to gorzej bedzie zasnąc niz na dawce 1 czy 2 mg. A najlepiej, to jak konczylem druga paczke pod rząd(oczywiscie brane codziennie w niskich dawkach na sen, tych co podalem) - postanowilem schodzic z dawek, i podzieliłem 2 tabletki na 4 części(1mg) i 2 tabletki na 4 części (0,5mg na dawke). I musze rzec ze najlepiej mnie usypiało 1mg i to jeszcze na tolerce miesięcznej.
Chociaz szczerze to powiem wam, ze roznie z tymi benzo jest. Kiedys usypiało mnie z miejsca i 3 dni chodzilem na antylekowym działaniu, a czasem to mnie tez nie chciało usypiac.

Bo widzicie, większosc ludzi ma tutaj takie mniemani o benzosach:

"Chocby nie wiem co sie działo, jak zarzuce benzo to mnie ZETNIE I POJDE SPAC"
I czasem człowiek tak jakby sie zapetla, zaczynamy lekko wątpić("CO TAK DŁUGO KURWA, JUZ POWINIENEM DAWNO SPAĆ) zaczyna myslec itp i wtedy nawet benzo nie moze sie przebic przez ten dziwny stan i czlowiek zasnac nie moze.

Aczkolwiek i tak esta to numero, kurwa uno, FIESTA!

Zamówiłem teraz 10 tableteczek etizolamu - zobaczymy jak to scierwo bedzie sie mialo do mojego cudownego esta. W ogole sama nazwa brzmi jak podróba estazomalu %-D

EDIT: wow jaki rym zajebałem ,wlasnie sie zaorientowałem. %-D
haha o kuraw drugi lol co sie dzieje %-D
  • 149 / / 0
Co lepsze na sen i wyluzowanie przed snem.Mam ESTAZOLAM 2 MG I ZOLPI DRM 10 mg? Czy kursy z tych leków nadaje się na dzień z tym ze nie chce w dzień spać. POSIADAM JESZCZE klony 2 , tracąc, transfer, zomi0.5mg.da zzrobić się tego jakiś miks ? Proszę o radę.
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 720 / 12 / 0
Sam estazolamik jest idealny w twoim przypadku 2mg i bedzie jak znalazl.
  • 606 / 8 / 0
szuraj nosem esta, zajebiste działanie

każdy psioczy na żółte cukiereczki, właściwie to lek ostatniego rzutu przy rozmowach o benzo, ale tak naprawdę:

- znakomicie usypia
- działa przeciwlękowo
- nie wkręca zbytniej pewności siebie
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 720 / 12 / 0
Dokladnie. Dla mnie esta jest zajebisty na wszystko ! A jak senosc na początku przetrzymasz to bez problemu mozna funkcjonowac i trzyma bardzo długo.
  • 596 / 1 / 0
Rozpuściłem 2 mg w 2 centach, ale była cały czas biała barwa i strzeliłem to w kabel i nie wiem czy podziałało bo już wcześniej wrzucałem 60 mg . Można normalnie w wodzie rozpuszczać to czy muszę mieć spirytus ?
  • 34 / / 0
Dobre benzo jak chcę się dobrze wyspać, walka z sennością przyćmiewa wszystkie inne pozytywne efekty.
  • 1 / / 0
a ja tam bardzo lubię ten lek ;) jak się go odstawi na jakiś czas to fajnie pomaga spać przy ciężkich zjazdach, a i RC też daje radę przy ilościach 12-16 mg :O i żadnych bolących brzuchów nie zauważyłem ;P
  • 546 / 13 / 0
a ile bierzecie jednorazowo? mi 2 mg wystarca zeby spac jak zabity ale jak wezme po odstawieniu alkoholu to awet 4 mg pod jezyk nic nie dzialaja oprocz tego ze mam nogi jak z waty i czuje sie lekko nacpany
  • 950 / 41 / 0
Bo to typowo nasenna benzodiazepina. Masz nogi jak z waty i czujesz się lekko naćpany = "nic nie działają". O czym Ty mówisz? :rolleyes:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.