Enteogeny - Knajpa
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Psychodeliki
rchiro the best
Wkrótce zapalimy sobie legalnie zioło? Posłanka mówi, dlaczego tym razem to może się udać
"Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę" – możliwe, że już niedługo teza z piosenki Jamala stanie się rzeczywistością. Przynajmniej jeśli chodzi o słynną zieloną używkę. Powstał Parlamentarny Zespół ds. Legalizacji Marihuany, na którego czele stanęła posłanka Beata Maciejewska. W wywiadzie DLA natemat.pl opowiedziała, jak dekryminalizacja zioła miałaby wyglądać w praktyce.Przemycali narkotyki do Norwegii. Mogli zarobić miliony złotych
Śląski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Katowicach skierował do Sądu Okręgowego w Katowicach akt oskarżenia przeciwko Cezaremu D., któremu zarzucono wytwarzanie, przemyt i udział w obrocie znacznymi ilościami środków odurzającycW tym roku zasadziłem wilca "split personality", wydaje mi się, że jest to ipomea purpurea, nasiona identyczne jak te działające. Silna roślinka, nic nie musiałem przy niej robić, a rośnie bardzo bujnie, owija się wokół drzewa jakby próbowała go udusić. Sporo kwiatów wydała, ale coś z nimi jest nie tak. Szybko umierają i nie tworzą się torebki nasienne. Zastanawiam się co może być przyczyną? Pszczóły jakieś latały wokół. Na forum nic konkretnego o tym nie znalazłem. Może ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?
mesmerize pisze:Nie zauważyłem tej różnicy. :-)Można powiedzieć, że knajpki bliskie Nastrojem, ale Wystrój byłby już inny ;-)
Na czacie siedzi 1954 uczestników Wejdź na czata