Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Zarzucić można gdy przez kłótnie partnerzy zamykają się w sobie. Osobiście uważam, że lepiej na trzeźwo rozmawiać o tym co się czuję i nie bać się lub nie wstydzić się powiedzieć swojej miłości o tym co Ci nie pasuje. U mnie empatogeny pomagały w kłótniach wśród przyjaciół i rodziny(tylko ja brałem), ale nie w dużych dawkach, bo jak już ktoś wyżej wspomniał można przesadzić i za dużo naobiecywać. Ważne jest to, że trzeba wyciągnąć wnioski najlepiej na następny dzień
  • 2 / / 0
Myślicie, że fajnie by było zarzucić pixe na luźny wieczorek do pogadania? Laska strasznie napięta od jakiegoś czasu i tylko się irytuje, myślę, że to by była dobra okazja do wyjaśnienia %D nigdy przed nie próbowała
  • 0 / / 0
Z chłopakiem mamy zamiar zażyć ecstasy. To mój pierwszy raz i zastanawiam się czy ta substancja może zmusić do wyjawienia tajemnic. Są rzeczy,których najzwyczajniej nie chcę mówić mojemu chłopakowi i obawiam się,że ecstazy może rozwiązać mi język. Czy jeśli nie chcę bardzo czegoś powiedzieć to tego nie zrobię ?
  • 16 / / 0
Nie porob sie za bardzo to bedziesz kontrolowac co mowisz, a jak przesadzisz to potem nawet nie bedziesz pamietac co mowilas, wiec wlasciwie moglas powiedziec wszystko.
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.