Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Efekt Stone
Nieprzeczytany post autor: Cruz »
Znanym reduktorem Efektu Stone (pochodzenia naturalnego) jest bagno zwyczajne łac. ledum palustre.
Po dodaniu do mj. odrobiny b.z. znika efekt Stone, jazda jest bardziej energetyczna, euforyczna i przejrzysta %-D .
  • 152 / 8 / 0
jak spida zajebiesz to tez nie jestes stone a bagno masz we lbie
  • 192 / 1 / 0
Ale po co, skoro mnie osobiście najbardziej zależy na efekcie stone?

Poza tym, odpowiednie otoczenie samo z siebie dodaje fazie euforyczności i energii.
  • 22 / / 0
Jak wolisz euforyczne i energetyczne dzialanie marihuany to pal sative.
  • 152 / 8 / 0
dokladnie kto by jakies kurwa bagno jaral moze jeszcze skorke z banana
a tak wogule to trzeba zajebac lisc pelargonii za ucho ponoc to bardzo mocno kopie
  • 25 / / 0
Dlatego mamy wybór między indicą a sativą ;)
PS. Efekt stoned też nie jest wcale taki zły, fajnie czasem poleżeć na jakiejś łące rozkminiając w doborowym towarzystwie.
  • 1033 / 7 / 0
Kto ma, ten ma. Nigdy na mieście nie otwarto przede mną skrzynki z przegrodami i nie zapytano czego sobie życzę.
Zaciekawiłeś mnie tym bagnem. Jakie dawkowanie? Można to kupić w zielarskim? MOAR info, plx
  • 1174 / 19 / 15
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
O czym wy mówicie?
Efekt "Stone" z tego o ile się nie mylę oznacza tzw. ujebanie oporowe (na zasadzie tak się zajebałem że jedyne co teraz muszę to coś zjeść i iść spać).
To wy mi chcecie poiedzieć że w innym celu się pali sqna niz ujebanie do granic możliwości ?? :D
  • 1033 / 7 / 0
Jak masz zieloną kartę, to możesz je przekraczać! %-D
Chcę spróbować tego miksu! Jak z tym dawkowaniem?
W MO już dawno to widziałem. Myślałem o zwykłych zielarskich(czyt. stacjonarnych) W obecnych czasach każe 5zl sie liczy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.