Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 462 / 7 / 0
drum and bass addicted pisze:
Jak wolisz euforyczne i energetyczne dzialanie marihuany to pal sative.

sama prawda :) bardzo rzadko udaje mi sie gdzies dorwac cos bardziej sativovego. na ulicy kroluja indikowe upierdalacze fotelowe

dzis spalilem niecale szklo cudownej sativy. psychodela porownywalna do 15mg 2C-E. to ma potencjal ciezkiej psychodelicznej maczanki (nie, to nie byla maczanka :) )

palilem ok. 13, pozniej przespalem sie z uwagi na brak snu w nocy i do teraz mnie lekko trzyma (16:05), jeszcze nawet serce niezle zapieprza i czuje resztki euforii
  • 1053 / 75 / 0
ej ja ostatnio sie przekonalem, ze efekt zamulenia nie zalezy az tak bardzo od gatunku, tylko od hmm, trybu zycia. Odkad pracuje, wyeliminowalem kilka ciazacych na mnie problemow, zadna baka mnie nie zamula, po kazdej cos napierdalam ciagle.

Z ta roznica, ze po np. Blueberry (indica) mam jednoczesnie zamkniete oczy i nie podnosze sie z kanapy
  • 462 / 7 / 0
i nie nazwalbys tego stołnem? ;]
  • 3362 / 349 / 0
chujowych macie dilerow. ja swojemu mowie sativa albo indika i mam to co chce.

albo of drechow kupujecie, to nic dziwnego, bo oni tylko chca sie upierdolic.
  • 565 / 7 / 0
To sie ciesz. Watpie, zeby duzo osob mialo tak jak Ty. U mnie raz na ruski rok przewinie sie sativa, a tak to przewaznie sie upierdalamy, nikt sie nie odzywa i leci rozkminka, kazdy posiekany. Niby fajnie, ale zasypianie prawie, ze na stojaco jednak nie jest fajne.
  • 488 / 7 / 0
Ta roślinka jest trująca, założyciel tematu jest żołnierzem Bronisława K. i ma on na celu wytrucie hyperreala. Won na swoje bagna.
  • 1053 / 75 / 0
@FajnieJest, strasznie Cie za to szanuje, mysle, ze mozesz byc najfajniejszy na swiecie.

Co do efektu stone to ja myslalem bardziej o zamule i dziurze w glowie, stanie, w ktorym jestes niezdolny do jakichkollwiek interakcji, nie chce Ci sie gadac itd.
Jesli to, co opisalem powyzej to wg Was stone, to po co chcecie sie tego pozbywac? :P
  • 174 / 3 / 0
pan jozek pisze:
Ta roślinka jest trująca, założyciel tematu jest żołnierzem Bronisława K. i ma on na celu wytrucie hyperreala. Won na swoje bagna.
dawka czyni truciznę, czekamy na testera :diabolic:
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
dawka czyni truciznę
Tekst mojej pani od chemii w technikum
A Efekt Stone u mnie nie występuje od kiedy rzuciłem mieszanki i zacząłem palić tylko mj więc jest spoko
  • 8 / / 0
Indyjki są dobre pod względem medycznym, bądź kiedy po prostu chcemy pójść spać / zrelaksować się.
Nie widzę najmniejszego sensu palenia tego często.

Niestety sativy kwitną sporo dłużej od indyjek, przez co czas, ilośći i koszt ich produkcji jest mniej opłacalny dla producentów 99% syfu,
który kupić można na osiedlach.
dawka czyni truciznę
Dokładnie. Choć nie tylko dawka. Czynników jest znacznie więcej.
Praktycznie każdy związek może być jednocześnie lekarstwem jak i trutą, taka jest prawda.
Szkoda tylko, że większość społeczeństwa tego nie rozumie ; )

Jak powiedział kiedyś Korwin-Mikke:
Większość to idioci, dlatego demokracja nie ma prawa bytu.
Święta prawda, niestety...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.