Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 54 / 5 / 0
Czy tylko mi po większej dawce pseudoefki dokucza uciążliwe bekanie, odbijanie oraz dyskomfort na żołądku? Dodam że im więcej tabsów, tym gorzej. Raz po zjedzeniu kota z połowy paczki a następnie jeszcze paczki samej to czas spędziłam głównie bekając. Dziś zjadłam też trochę w kilku porcjach zapijanych kawami i znowu to samo...
  • 403 / 79 / 0
Koleżanko daj sobie spokój z tym pseudoćpaniem bo się kaleczysz że żal patrzeć. Żeby nie było offtopic- to nie. nawet po wysokich dawkach efedryny czystości recepturowej nie bekałem.
  • 562 / 29 / 0
pseudoefedryna jest całkiem, całkiem. Z pewnością lepsza od kawy, bo ta wywołuje bóle brzucha, i mdłości (swoją droga feta już żadnych bóli/mdłości nie powoduje u mnie). Na odświerzenie po nocy zdaje egzamin.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 2 / 0
witam, czy efedryna hcl również działa na kogoś uspokajająco? nie mam po niej gonitwy myśli, potrafię się skoncentrować, samopoczucie ok, tylko ze zewnętrznie ponury jestem ale nie przeszkadza mi to. poza tym fizycznie też ok, serce chodzi spokojnie a biore dużą dawkę bo około 100mg efedryny hcl + napój energetyczny.

stąd moje podejrzenie że mam coś w stylu adhd. po efedrynie mogę normalnie funkcjonować, a znajomych roznosiło i pocili sie jak swinie.

kupiłem sobie ''zamiennik'' czyli dmaa. i niestety po nim tylko nerwowość jeszcze gorsza, niepokój i kołatanie serca.
Uwaga! Użytkownik sticks95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 13 / 0
Znalazlem w niemieckiej aptece tabletki z naturalna substancja o nazwie Ephedrinum Hydrochloridum D6. I mam pytanie czy to ta sama efedryna co jest o niej mowa tym dziale. Pytam bo za cene w przeliczeniu na zl 45zl dostajemy 20 gramow tej substancji (80 tabs x 250mg) i to bez recepty.
  • 0 / / 0
Zapodałem 10 tabletek tussipectu z 2 tigerami i 150mg aspiryny po godzinie lekkie ciarki na ciele przez 15 min i chęć do gadania, później tylko pusta stymulacja. Dorzuciłem 8 tabletek ale efektów brak ;/
  • 15 / 2 / 0
ZibiZibi pisze:
Znalazlem w niemieckiej aptece tabletki z naturalna substancja o nazwie Ephedrinum Hydrochloridum D6. I mam pytanie czy to ta sama efedryna co jest o niej mowa tym dziale. Pytam bo za cene w przeliczeniu na zl 45zl dostajemy 20 gramow tej substancji (80 tabs x 250mg) i to bez recepty.
D6 w nazwie oznacza homeopatie, rozcieńczenie substancji 1/10^-6, w skrócie- nie ma sensu, jest to bardzo, podkreślam bardzo nieopłacalne
Uwaga! Użytkownik aloes17 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Wyczytalam, że pseudoefa jest wykrywalna czasem w testach jako amfetamina. Po jakim czasie jest całkiem wyplukana z organizmu? Trzy tygodnie na czysto wystarczą, żeby nie było po niej śladu?

Edit : chodzi o testy na ślinę i krew.
Your fears can disappear, but they can also enlarge. Would you try?
Wiedza podstawową wartością.
  • 1876 / 193 / 0
Ciekawe relacje tutaj ludziska zapodajecie. Mnie nawet 2 tabletki pseudoefki po 75mg z rana potrafią postawić na większość dnia, i to znacznie lepiej niż kawa. Może dlatego, że nie oczekuje niczego więcej, bądź dlatego że w pewnym sensie cierpię na (Niemalże) chroniczną senność, i mi tego typu stymulacja daje odczuwalną różnice :-)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1676 / 106 / 0
efka i pseudoefka beda wychodzic jako amph. Trzymajcie blister i bedzie ok.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.