Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1934 / 108 / 0
w polsce obrot efedryna jest zakazany, chyba ze masz firme farmaucetyczna :)
nie jest traktowany jako narkotyk ale jako prekursor wiec odpowiedzialnosc karna jakas w polsce napewno obowiazuje ale na pewno nie taka jak w przypadku narkotykow a co do efki z usa to co to za niby efka ? z tego co sie orjentuje w usa efka tez ma bana
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 869 / 15 / 0
a po co?:P
trochę bez sensu, chyba że coś do roboty masz i potrzebujesz się zmobilizować.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 135 / / 0
Czesc.Pierwszy raz bede brac efke ile tabletek Tussi.. musze zjesc zeby bylo git, nie za mocno i zeby cos poczuc? waze 70 kg
i przez ile dni moge kontynuowac taki cykl?
ORMO nie śpi ORMO czuwa ORMO życie twe zatruwa
  • 1345 / 6 / 0
Wystarczy, że weźmiesz 3-4 i popijesz kawą i powinieneś fajnie poczuć, ale bezpiecznie. Potem zawsze możesz dorzucić. Ja chyba zeżarłem całą pakę za pierwszym razem, no ale to ja - bywam pierdolnięty.
Jak chcesz poczuć pełną moc efedryny, to załatw sobie piracetam.

Poczytaj ten temat. Ogólnie tolerka rośnie w postępie geometrycznym niemal, także nie licz na zbyt długą zabawę.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 222 / / 0
Piracetam jakoś wpływa na działanie efedryny? Nie mogę jakoś za dużo znaleźć na ten temat, albo nie potrafię szukać :x
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
tak, piracetam wzmacnia działanie pseudoefedryny/efedruny oraz innych stymulantów.
  • 1290 / 7 / 0
Witam, jestem w stanie posiadania trochę efki w 50 mg tabletkach. Nigdy jeszcze efki nie brałem. Czy jak wezmę 100 mg coś się odczuje? Po jakim czasie byłbym w stanie zasnąć, jeśli bym wziął np. o 10:00?
  • 1345 / 6 / 0
1 paka Tussi to 300mg.
http://www.herbapolpoznan.mserwer.pl/he ... bletki.pdf

Za pierwszym razem brałem chyba pół paczki i klepnęło bardzo ładnie, ale i 100mg poczujesz IMO.
Lepiej wziąć mniej i dorzucić, niż za dużo (ale dorzucać lepiej szybko).
Jak weźmiesz o 10 (rano?) to spokojnie zaśniesz wieczorem. Paradoksalnie, bardzo łatwo, a nawet przyjemnie się zasypia po efce.

Bender

• 5 / / 0
brałem ostatnio 240 mg sudafedu nic stymulacji nie zauważyłem, może mieć na to wpływ to że sudafed zawiera chlorowodorek pseudoefedryny?

aha no i oczywiście zażywałem pokruszone tabsy, żołądek niemal pusty
  • 536 / 3 / 0
pseudoefka pomaga na astme?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.