Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Efekty:
- spadek wagi o 15 kg, nieznaczny spadek masy mięśni (cały czas ćwiczyłem)
- nieznaczna arytmia serca przez ok. 3 miesiące po odstawieniu
- nerwobóle przez około 6 miesięcy po odstawieniu
- w trzecim miesiącu w ciągu zaczęły mnie boleć zęby
Spostrzeżenia:
- w pierwszym miesiącu tolerancja nie rośnie aż tak szybko
- po drugim miesiącu nie brać na psty żołądek, możecie się czuć kiepsko
- efedryna "wypiera" z uczuć gorzej niż koks i feta
- NIE ŁĄCZCIE Efedryny z Koksem na raz (w dużych ilościach) raz tak zrobiłem i miałem jakieś paranoje.
- czystej Efedryny nie można porównać z Tussipectem, 50 mg działa tak jak 7 tabletek Tussiego (sprawdziłem)
mam nadzieje że ten post komuś pomoże, pozdro.
divide pisze: - spadek wagi o 15 kg, nieznaczny spadek masy mięśni (cały czas ćwiczyłem)
@anonimowy_uzytkownik następnym razem tak zrobie bo taki stan jest fchuj dziwny. Koleś umiera koło ciebie na zawał serca: nic nie czujesz, udaje ci się zgarnąć 500zł ekstra: też nic:/
w bicepsie schudłem nie więcej niż dwa centymetry a klatka]
dokładnie, efedryna to jeden z najlepszych spalaczy tłuszczu. Należy jednak zachować wysokobiałkową dietę. Co więcej przy wyrobionej tolerancji pod względem pcychicznym ta nadla działa wywyołując katabolizm tłuszczów.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Blessweed pisze: Jak wygląda takie stopniowe odstawianie?Jakie dawki, co ile godzin?
Ostrzeam, zeby ktos sobie nie pomyslal ze schudnie 15kg walac codziennie sama efke...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.