ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
No w ulotce właśnie nie ma nic o alkoholu ( czytałem że amoksycylina nie wchodzi reakcje z alkoholem ) , lecz niestety nie wiem jak to jest w przypadku Ectasy ;/
  • 1889 / 72 / 3
Masz osłabiony organizm, w dodatku tego typu leki działają nawet do 3 dób po ostatniej dawce, więc odpowiedź jest chyba prosta.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 5 / / 0
Wziąłem dzisiaj dwie porcje ( 2g) czy jeśli przerwę dzisiaj kurację i wznowie po sylwestrze byłoby ok w sylwestra wziąć te piguły ?
  • 1889 / 72 / 3
Chcesz wyleczyć to co masz wyleczyć, czy się naćpać?
Podpowiedź: Nie, nie da się obydwu na raz.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
  • 486 / 27 / 0
Nic złego nie powinno Ci się stać, może Cię trochę mocniej kopnąć z uwagi na to że jesteś osłabiony, miej to na uwadze (zwłaszcza alko mocniej klepie). Jak ćpasz przy antybiotykach to mogą one zadziałać słabiej (lub w ogóle).
Kwestie czy to mądre, czy też nie pozostawiam Tobie ;)
ciris@tutanota.com
  • 1889 / 72 / 3
Ja bym nie ryzykowała, bo jednemu osłabi, drugiego dojebie mocniej.
W sumie ja na ciągu na 4-MeO-PCP brałam antybiotyk. Obydwa zadzialały, więc było spoko.

~Michael Linnel
  • 5 / / 0
Czyli co polecasz , odstawić już dzisiaj i wznowić terapie po sylwestrze , czy odstawić dopiero w środę i przerwać terapie na 1-2 dni i później wznowić
  • 1889 / 72 / 3
Jak już musisz, to przestań od tej chwili, ale później antybiotyku nie wznawiasz.

~Michael Linnel
  • 34 / / 0
Osobiście wiele razy zarzucałem przy duomoxie i nigdy nic się nie działo... Ale ja to stary ćpun jestem, więc jednak również sugerował bym odstawić
  • 1889 / 72 / 3
Nie zapominajmy również, że każdy organizm jest inny.

~Michael Linnel
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.