Czy warto było ćpać ecstasy (piguły/pixy)?
Tak
202
74%
Nie
17
6%
Nigdy nie brałem
53
19%

Liczba głosów: 272

ODPOWIEDZ
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
ale kroocej dzialaja
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marweed »
no wlasnie, krócej działa, poza tym spływ jest nie do przeżycia i podczas wciągania pyłek leci prosto na gardo i mozna sie pozygac %-D ...
miej wyjebane, a będzie ci dane
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
ta jes

ale coz.... %-D
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 106 / 13 / 2
Czy było warto brać emke? Ja napewno nie żałuje i dla mnie porównując do innych dragów które ćpam a głownie mam tu na myśli fete i każdy rc który kopnie nie spowodowała żadnych szkód w moim życiu. Tak samo mi sie wydaje że nawet jeżeli chodzi o szkody społeczne są jedne z najmniejszych jak i prawie żadnych (sie zdarzy że jedna na 1000 osób coś odwali)
Pamiętajcie drogie dzieci ze tym wyższy lot tym gorszy upadek :-D
  • 2 / / 0
Jak dla mnie - zdecydowanie warto chociaż raz tego w życiu spróbować, oczywiście zgodnie z BHP i ze sztuką, a nie na zasadzie wzięcia losowej piguły o nie wiadomej zawartości z myślą, że jakoś to będzie. No i trzeba sobie w głowie poukładać, że to tylko trochę chemicznej przyjemności, to ma być dodatek do fajnego życia a nie na odwrót.
  • 3699 / 613 / 1
Nk zdecydowanie u mnie jest na topie jeśli chodzi o czerpanie pozytywów w relacji do negatywów i ceny jaką płacimy zdrowiem albo właśnie społecznymi relacjami i tak dalej. I portfelem.

Jeśli się człowiek dobrze za to weźmie czyli ma przetestowany jakościowo materiał plus minus orientuje się ile może być w tabletce (No chyba że mamy brązowy cukier to inaczej)

Ani opio ani stymulanty ani palenie nie może być gorsze w żadnym wypadku od MDMA.
Przede wszystkim nie ciśnie na dorzutkę, następnego dnia spadek serotoniny siłą rzeczy wymusza przerwę i odpoczynek, spanie. Jeśli mieć do tego dobrą partnerkę albo przyjaciela czy cokolwiek – męża sąsiadki albo szwagra... Wcale nie trzeba lądować jak ketonowe zwierzę z byle czym co się rusza w łóżku.

Empatia i otwarcie na emocje pokazują nam dobre strony, podkręcają jaskrawość koloru szczęścia kontrastują A dzięki temu podświetlają nam to, co jest dla nas złe.

Uważam że mogliby z tego zrobić kościół I komunię, raz na kwartał takie jednorazowe emkowanie z dobrymi przyjaciółmi na festiwalu muzycznym albo z partnerką na wycieczce... Jest super i warto zapłacić cenę w postaci krótkiego dołka next day
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 4 / / 0
Dla mnie dużo lepsze niż imprezowanie po alko. Raz na jakiś czas z BHP. Wszystko zostaje w pamięci. Żadnych spadków nastrojów nie mam. Kacy czy innych historii
  • 1 / / 0
20 listopada 2006przykładowy user pisze:
Ankieta tylko i wyłącznie dla ludzi, którzy brali ecstasy przez dwa lata lub brali przez krótszy okres czasu i przestali, bo uważają to za gówno. Warto było?

do moderatorów : znowu nie mogę dodać ankiety. Mógłby któryś z panów zrobić to za mnie?
74% na tak, 6% na nie. Vox populi, vox dei
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.