Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8 / / 0
Nazwa: Beast Mode On
Kolor: Różowy
Kształt: Kwadrat
Logo: Z jednej strony coś podobnego do twarzy małpy a z drugiej napis "Beast Mode On"
Gdzie kupione:Dolnyśląsk
Kiedy kupione:06.12.2017
Sposób przyjęcia: ?
Opis działania: ?
Ocena działania: ?
Dodatkowe komentarze: Ma ktoś info co się w nich kryje i czy serio są takie dobre? Osoby które brały mówią że bomba niesamowita po nich, że to mocne i dobre w chuj piguly. Podobne fazujące.

[ external image ]
  • 2 / 1 / 0
Nazwa: ?
Kolor: granatowy
Kształt: czaszka
Logo: z tylu czaszki znak nieskończoności
Gdzie kupione: Zachodniopomorskiee
Kiedy kupione:06.12.2017
Sposób przyjęcia: ?
Opis działania: ?
Ocena działania: ?
Dodatkowe komentarze: Ktoś coś wie ? Podobno sprawdzone kilkukrotnie ale z chęcią bym sie dowiedział co to
  • 610 / 29 / 0
A jak myślisz? Możesz spróbować i później nam powiesz :hug:

co to ma wspolnego z tematem?
Warn slowny- stteetart
  • 922 / 276 / 0
====/odnośnik do vendora/====

Siema. Obczaiłem str i nie wiem czy robia z klientów wała, ale raczej wydaje mi sie, ze tak. Miałem takie Heinekeny tez zielone dokładnie takie same jak na tym zdjęciu tyle, ze na zdjęciu widac, ze one sa w huj grubsze. Moze to urok zdjęcia i tak sie wydaje, ze grubsze nie wiem, ale ja bym nie zamawiał. Poczekałbym na jakies opinie, a puki co nie moge zadnych znalezc. Powiem Ci/Wam dziwne, bo piszą, ze:
Najlepsze sprawdzone tabletki MDMA, legalna wysyłka prosto z Holandii
Dyskretna pakowana próżniowo przesyłka daje gwarancje bezpieczeństwa.
Na specjalne zamówienie posiadamy również inne, m.in. tomorrowlandy, chupachupsy, domino, czaszki, tesle, heisenbergi, goldy, smile i inne.
Cos mi tu smierdzi :-D

[mention]fraktaL89[/mention] , WARN i BAN, masz 284 posty i nie wiesz, że nie podajemy nazw/linków do stron vendorów? Jeszcze jeden taki wybryk, a będzie 2 tygodnie bez hyperreala! /black goku
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 610 / 29 / 0
Ja nie wiem czego wy się spodziewacie po takiej stronie, przecież to nie cebula żeby każdy mógł sobie wystawić tak o ofertę piguł, a jeszcze cena przy stu to 7 per sztuka to w ogóle jakiś śmieszny żart, nie ma się nawet nad czym zastanawiać..
  • 9390 / 1830 / 2
HALO TRZYMAMY SIE TEMATU
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 98 / 4 / 0
01 grudnia 2017Wrotas3213213 pisze:
Jadł ktoś może zielone heinekeny ? Wpadłem w posiadanie paru sztuk :)
bierz śmiało, jedne z mocniejszych piguł jakie jadłem, siedzi w nich na pewno 200+, więc zaczynaj od połówki
  • 3 / / 0
michalsky pisze:
01 grudnia 2017Wrotas3213213 pisze:
Jadł ktoś może zielone heinekeny ? Wpadłem w posiadanie paru sztuk :)
bierz śmiało, jedne z mocniejszych piguł jakie jadłem, siedzi w nich na pewno 200+, więc zaczynaj od połówki
Potwierdzam, osobiście się spotkałam z 200 i 250mg
  • 1 / / 0
Moc:140-200mg
Kolor:Żółty
Zakupione: Niemcy 2017

Siemka zakupiłem wczoraj swoje pierwsze ekstazy w postaci żółtego Pac-Mana ( nie duszka, tylko tego co przed nimi uciekał) . Nie bardzo wiem czego się mogę po tej tabletce spodziewać. Trochę poczytałem opini, ale nie znalazłem nic konkretnego na temat tego Pac-Mana.
Czy ktoś może próbował już tego ? Jakiej fazy się spodziewać ? I czy nie jest to jakiś szit jak Czerwony Chupa Chups.
Dzięki za odpowiedz.
  • 1 / / 0
Witam żółta tabletka z logiem HL ktoś coś wie
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.