Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / / 0
Siema, ktoś coś słyszał o kółeczkach ? Wiem tylko, że są to iksy XXX, nic więcej i rzut na Śląsku.
  • 3 / / 0
Różówe truskawki robią robotę, fajny speed euforyczny, nawet połówka łągodny wjazd, fajnie się rozmawia, tańczy, do ludzi można wyjść i klubów ; ) czy siedzi MDMA nie robiłem testów typu Marquis. Czy ktoś coś wie na temat piguł, które są dostępne na śląsku wiem tylko że są to iksy XXX
  • 29 / / 0
Podobno truskawki różowe średnie, za to czerwone ferrari zjadlem pol i bylo fajnie bez tolerki, peak trwał jakieś 1h jak nie wiecej potem dopalilismy squadem weed i bylo konkret. Plus do tego pilismy alko, kolezka ktory jadl ze 2 razy tylko w zyciu pixy zjadl calego ferrari to go pieknie porobilo. Wiecie coś na temat niebieskich okrągłych mitsubishi (mazowieckie)?
  • 2877 / 266 / 0
jaki speed euforyczny? to te obydwie piguły nie zawierają jedynie MDMA?
  • 64 / 1 / 0
Śląsk Rózowe Rolls-Royce Polecam miazda przednia :gun: :hug:
  • 658 / 53 / 0
Mam do wyboru heinekeny, sztabki złota, różowe lamborghini i chupa chupsy. Pewnie wziąłbym heinekeny, ale być może ktos uważa to za błąd. Jakieś sugestie?
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 29 / / 0
Sztabki złota z napisem gold jedzone, polecam i chupachupsy zolte tez polecam.
  • 231 / 12 / 0
Żółte piguły w kształcie serca z wymalowanym usmiechem po srodku ktoś brał?
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 33 / 2 / 0
Winny pisze:
Mam do wyboru heinekeny, sztabki złota, różowe lamborghini i chupa chupsy. Pewnie wziąłbym heinekeny, ale być może ktos uważa to za błąd. Jakieś sugestie?
Z tych wszystkich jadłem tylko Lamborghini (bardziej podchodziły pod czerwony, może trochę pomarańczowy nawet %-D). Nie są najgorsze, generalnie jest miło, czuć jakąś emke ale też nie robią wielkiego szału. Osobiście dałbym im 7/10 ale to tylko moja subiektywna ocena.
Mary Jane, DXM and ecstasy enthusiast
  • 3 / / 0
Witam czy ktoś coś wie na temat fioletowych supermenów ? Z obu stron logo S. Kiedyś zarzucałem niebieskie i różowe ale były z przedziałką i były nieziemskie zwłaszcza różowe ale z takimi spotykam się po raz pierwszy .http://fotowrzut.pl/6TNP1PHMG9
Zablokowany
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.