Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 64 / 1 / 0
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Czerwony/Niebieski
Kształt: Tabletka
Logo: Mitsubishi bez podzialki w tyle.
Gdzie kupione: Okolice Katowic
Kiedy kupione: 16.05.215r
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Euforia :hug: .
Lekkie halucynacje zmiana przeszczeni i niesamowite kolorki :gun:
Ocena działania: Przyjeta 1 pill czas ladowania 1h. Ocena 8.5/10
Dodatkowe komentarze: Naprawde dobre pille po 1 mialem fajnie humor zajebisty smiechawa ze wszystkiego .lekki szczekoscisk.
Moze nie jestem zeznikiem jak nie ktory ale 1 w zupełności mi stylka.
Jedne z lepszych dostepnych tu na Śląsku. :yay:
Polecam :heart:
  • 207 / 2 / 0
AlienForms pisze:
Anyone ?? Mam tego troszku - nie testowałem jeszcze. Podobno 220mg MDMA, -Niebieskie Tesla's. Pomarańczowe gdzieś widziałem o mocy 160 czy 180. A to jakby nowy mocniejszy sort :-D

[ external image ]

220mg na pixa to tak jakby sporo :) Az się poświece, a właściwie poświęce jednego i przeciągne go EZ Testem Extasy :) Się zobaczy co tam w środku jest :)
Zazdro masz do tego dostep jaka cena ? Jaki region ? :-/ Nowe krążki tesli
  • 71 / / 0
safayer pisze:
A transformers zielone, niebieskie, białe? w kształcie tarczy troche jak te wyżej. Ktoś coś wie?
daj foto tych transformersów bo w weekend miałem właśnie ale nie wiem czy mówimy o tych samych, te moje to jedna wielka padaka
  • 73 / 2 / 0
damian354 pisze:
AlienForms pisze:
Anyone ?? Mam tego troszku - nie testowałem jeszcze. Podobno 220mg MDMA, -Niebieskie Tesla's. Pomarańczowe gdzieś widziałem o mocy 160 czy 180. A to jakby nowy mocniejszy sort :-D

[img]https://www.anony.ws/i/2015/05/15/IMG_09382bf2b.jpg[/img]

220mg na pixa to tak jakby sporo :) Az się poświece, a właściwie poświęce jednego i przeciągne go EZ Testem Extasy :) Się zobaczy co tam w środku jest :)
Zazdro masz do tego dostep jaka cena ? Jaki region ? :-/ Nowe krążki tesli
Też zazdro w chuj, bo słyszałam, że dobre :c
  • 1 / / 0
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... ecvYGIoaem miał ktos do czynienia z tym ?grzybek z trzema kropkami,fioletowe. KUJ-POM
  • 351 / 112 / 0
rencznik pisze:
hess pisze:
Max uczciwej ceny to jest 15 pln/groch o mocy, że z lekką tolerką 2 na noc styka. Przykład - białe wiśnie sprzed około 11 lat hehe kto czai ten wie.
Weź pod uwagę inflację. :scared:
Inflacja wzięta pod uwagę, bo wtedy te wiśnie były po 30-40zł za 10 sztuk, a hess dał przykład mocy.
  • 1 / / 0
Pomarańczowe Euro, wyglądają na małe. Ktoś coś? To ważne, nie chce się przekręcić :)
  • 11 / 1 / 0
Te fioletowe grzybki to 2C-B według Pillreports.
  • 73 / 2 / 0
Ktoś słyszał o truskawkach? W świętokrzyskim coś takiego ruszylo
  • 3 / / 0
Ktos się wypowie na temat Grzbków rózowych?
[ external image ]
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.