Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
No dobra. To to odpada. A jak z tymi nasionami, skoro w tytule widac co to bylo? Ma ktos dostep do historii z konta, czy raczej nie ma takiej mozliwosci ?
  • 413 / 26 / 0
Moze to byla policja,tylko przebierancy.Chcieli kogos starszego ojebac z kasy metoda. "na policjanta".
  • 12452 / 2421 / 0
06 lutego 2020hijahavakim pisze:
Ma ktos dostep do historii z konta, czy raczej nie ma takiej mozliwosci ?
Oczywiście, że te dane są przez bank przechowywane, a jeśli są, to wiadomo że ktoś musi mieć do nich dostęp.
Inna sprawa to potencjalne ryzyko, jakie się z tym wiąże. Nie twierdzę, że to pewny przypał.
  • 1545 / 1586 / 0
ja bym po tej akcji z ´tajniakami´ bardziej sie przejela swoim dobytkiem i uwazala na mieszkanie, moze faktycznie jacys zlodzieje to byli.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 512 / 0
Niektóre cwaniaki to nawet dilerom wpadają na chatę podając się za oficerów CBŚP i powijają cały towar. Śmieszne czasy.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 3455 / 555 / 2
Tak jest. Swoją drogą nawet jeden krzaczek. Taki mamy kraj. Jak bedziesz gadać sam w mieszkaniu do lub o roslince marysce itd ktos to za sciana zglosi albo poczuje jak bedzie ta roslinka wykwitac to moze byc lipa. Nic nie piśniesz i w okresie kwitnienia tego jednego kwiatka zamkniesz na stale okno od pokoju drzwi od lazienki- bedzie bardziej prawdopodobne, iz roslinka doczeka do palenia. Ja bym ulokowal w srodku mieszkania nie wiem w lazience itp tak zeby rolety miec przez dzien odslaniete bo czarni zwracaja na to uwage jak w dzien bys rolety na dol dawal moga nawet przeszukanie za takie cos zrobic. Niby jeden krzaczek ale zrob sobie tak jak Ci napisalem. Przezorny zawsze ubezpieczony. Poza tym plusem w kiblu jest to ze podczas wjazdu mozesz wywalic szybko i splukac w kibluniedoszle malenstwa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Tak jest. Swoją drogą nawet jeden krzaczek. Taki mamy kraj. Jak bedziesz gadać sam w mieszkaniu do lub o roslince marysce itd ktos to za sciana zglosi albo poczuje jak bedzie ta roslinka wykwitac to moze byc lipa. Nic nie piśniesz i w okresie kwitnienia tego jednego kwiatka zamkniesz na stale okno od pokoju drzwi od lazienki- bedzie bardziej prawdopodobne, iz roslinka doczeka do palenia. Ja bym ulokowal w srodku mieszkania nie wiem w lazience itp tak zeby rolety miec przez dzien odslaniete bo czarni zwracaja na to uwage jak w dzien bys rolety na dol dawal moga nawet przeszukanie za takie cos zrobic. Niby jeden krzaczek ale zrob sobie tak jak Ci napisalem. Przezorny zawsze ubezpieczony. Poza tym plusem w kiblu jest to ze podczas wjazdu mozesz wywalic szybko i splukac w kibluniedoszle malenstwa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 98 / 0
Policyjną blachę można kupić nawet na allegro... gorzej z legitymacją :P
  • 1545 / 1586 / 0
@Carlosa i legitymacja nie problem, Polak portafi :świnia:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
To jak to by bylo z tym tytulem przelewu gdzie jest napisane nasiona marihuany ? Kupione byly jakis miesiac temu, nic i nikt sie nie pojawil. Moge byc spokojny, czy moga wleciec za miesiac czy 2? Jak to wogole jest ? Ma ktos poza bankiem dostep do historii przelewow bez odpowiednich pozwolen ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.